· · Komentari: 0
PROMENA

ADEL nakon NEVEROVATNE TRANSFORMACIJE TELA, otkrila koja KNJIGA je uticala na to da okrene novi list u svom životu (FOTO)

Životne promene!

1599394573_Adel.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Adele

Početkom maja ove godine, Adel je objavila fotografiju na Instagramu koja je pobrala sve simpatije njenih fanova. Naime, pevačica na njoj pozira u kratkoj crnoj haljini, a povod je zahvalnica na svim čestitkama koje su joj pristigle za 32. rođendan.

Na prvi pogled ništa neobično, međutim iza nje je u tom trenutku bio period velike fizičke transformacije, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ovakav razvoj događaja upleo je u priču i čoveka zaslužnog za njen neprepoznatljiv izgled – Pita Gerasima, koji je pojasnio detalje i stao na put nekolicini negativnih komentara. Međutim, u pevačicinom životu desile su se i druge krupne promene.

Pročitajte još: Adel potpuno NEPREPOZNATLJIVA: Oduševila fanove novim izgledom (FOTO)

Pored smanjenja broja kilograma, Adel je odlučila da ojača i svoju psihu. Nakon razvoda i operacije glasnih žica, izvođačica numere When We Were Young rešila je da se uhvati u koštac sa tim izazovima.

U tom trenutku je shvatila da kao mama sedmogodišnjeg dečaka prvo mora da se posveti sebi, kako bi i tu ulogu bolje obavljala. Polazište su joj bile knjige samopomoći, a jedna od njih zauzima posebno mesto u njenom srcu. Kako je nedavno sa pratiocima podelila utiske o HBO seriji I May Destroy You, na red je došla i jedna preporuka na račun čitanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you’re ready - this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life - Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon ♥️

Objava koju deli Adele (@adele) dana

Kao što možete da vidite, knjiga koja je najviše uticala na okretanje novog lista u njenom životu, jeste "Untamed: Stop pleasing, start living", autorke Glenon Dojl.

Prema pevačicinim rečima, ovaj naslov je za sve one koji su spremni da se dobro zamisle i ispuste krik nezadovoljstva.

Pročitajte još: Potpuno druga osoba! Ovu PEVAČICU danas ne biste prepoznali, a njenog GLASA se svi dobro sećamo (FOTO)

Nakon čitanja, Adel je konačno, prvi put, spremna da prihvati sebe i prigrli svoje telo. Svima preporučuje da pri ruci imaju markere, jer postoje rečenice koje će sigurno želeti da podvuku ili na neki način zabeleže.

Ipak, najvažnija lekcija koju Adel ističe iz ove knjige jeste spoznaja da je svako na kraju dana sam odgovoran za svoju sreću i osećaj slobode. Sudeći prema tome kako Adel sada izgleda i kakvom energijom zrači, čini se da je apsolutno u pravu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.