Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Potresna ispovest Verice Šerifović: Bilo je teško, ali sam se izborila, mnogo dugujem Šabanu

Majka Marije Šerifović iznela potresne detalje iz svog života

1601564170_verica.jpg
Foto: YouTube printscreen /Grand TV
Oglas

Verica Šerifović važi za jednu od naših najboljih pevačica. NJene pesme svrstavaju se u evergrin muziku, a nijedno veselje ne može da prođe bez njenog hita.

Pročitajte još: LJupka Stević ponovo šokira izjavama

Ipak, život Verice Šerifović nije bio nimalo lak:

- Talenat za pevanje sam nasledila od bake. Moji roditelji su mi branili da pevam, kakva crna pevačica, treba da budeš kuvarica, kakva pevačica. A ja sam se nekako izborila. Što se tog mog talenta, jako je veliko iznenađenje za mene. Šaban Šaulić me je pozvao za snimanje emisije. Rekao mi je da se snima emisija u Beogradu i da  moram da dođem. Sećam se na brzaka sam napravila neku punđicu, i to je bilo fantastično - rekla je pevačica u emisiji Glamur i otkrila da joj je upravo ta emisija promenila život, kao i da joj je Šaban Šaulić mnogo pomogao:

- To gostovanje mi je promenilo život. Emisija je trebalo da traje 45 minuta, a trajala je sat i 45, samo smo pevali Šaban i ja, nikad kraja, a mnogo nam je bilo lepo.

Udala se veoma mlada i u braku je bila 24 godine, u kome je dobila ćerku, Mariju:

- To je bila jedna velika ljubav, trajala je 24 godina, i bio je moja prva ljubav. Svi su govorili kako sam se mlada udala, ali dobro, ima se vremena posle da se isprave greške. Bilo je svega, mnogo ljubavi, mnogo svađa. To što se izrodilo iz te ljubavi, to je bitno, a to je Marija. Ta dva gena, Rajkovog i mog napravilo je takvog genija - zaključila je pevačica.

Pročitajte još: Ovo je sestra Ane Nikolić, retko se pojavljuje u javnosti, a prava je LEPOTICA(FOTO)

Godina 2018. bila je najteža u njenom životu, jer se borila sa karcinomom dojke:

 - Ja sam kao i svaka druga žena mislila da to neće meni da se desi, ali desilo se. Borila sam se i izašla iz te borbe kao pobenik. Nije bilo lako, ali sam uspela. - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas