Oglas
· · Komentari: 0
interesantno

Unuka GREJS KELI otvorila Šanelovu reviju na do sada neviđen način: Lepa ŠARLOT se pojavila na konju (FOTO)

Šanel je otišao korak dalje i napravio impresivnu reviju, prema kritičarima iz svetkse mode. Naime, modeli su jahali konje. Uvod u reviju napravila je Šarlot Kaziragi, unuka legendarne Grejs Keli.

1643270865_profimedia-0656317943.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Unuka Grejs Keli, Šarlot Kaziragi iz Monaka, otvorila je reviju pojavivši se na konju na Nedelji mode u Parizu.

Šanelova revija visoke mode za proleće/leto 2022. otvorena je na interesantan način. Šarlot se pojavila u crnom sakou od tvida dok je jahala konja. Tvid je jedan od materijala koji karakterišu modnu kuću Šanel, a prema uvom uvodu u kolekciju sigruno će obeležiti i proleće pred nama.

Pročitajte još: Kao udoban BADEMANTIL: Selena Gomez prošetala u plišanom kaputu, a zbog ATRAKTIVNE BOJE svi su se okretali za njom (FOTO)

Šarlot, ćerka princeze Karoline od Hanovera i pokojnog Stefana Kaziragija, postala je početkom godine ambasador i zvanični predstavnik Šanela.

Šarlot je rođena 3. avgusta 1986. u Monaku. Ima dva brata, Andreu i Pjera, kao i polusestru, princezu Aleksandru od Hanovera. Šarlot se 2019. godine udala za filmskog producenta Dimitrija Rasama i ima sina. 

Lepa Šarlot je 11. u redu za monaški tron.

BONUS VIDEO:


 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas