Oglas
· · Komentari: 0

Dušica Jakovljević zvala muža od Viki Miljković usred noći: Ovako je reagovala pevačica

Poznata voditeljka otkrila najveći blam

1653464893_dusica-1.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Dušica Jakovljević gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, pričala je raznim detaljima iz života, ali i otkrila blam koji joj se dogodio svojevremeno kada se vraćala iz jednog izlaska.

Pročitajte još: ŠOK! Poznata voditeljka u TOPLESU: “Da bi voleo i poštovao druge moraš voleti i poštovati sebe” (FOTO)

Naime, na pitanje da priča o svom najvećem pijanstvu dušica je nasmejala sve u studiju, jer je u tom stanju zvala supruga popularne pevačice Viki Miljković, Tašketa.

- Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan... Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu "Taske", ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: "Viki Miljković". Kaže ona: "Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?" Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno - ispričala je Dušica i nasmejala sve u studiju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas