Oglas
· · Komentari: 1

"UHVAĆENA" NA REMONTU: Poznata voditeljka ODALA CECU! Srela je na klinici za estetsko ulepšavanje (FOTO)

Ceca je dobro poznata kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i godinama ulaže u njega, a proleće je pravi trenutak da se "osveži"

1651952253_pjimage---2022-05-07T213041.903.jpg
Foto: ATA
Oglas

Kada je fizički izgled u pitanju, Ceca se često nalazi na meti hvalospeva. U četrdesetosmoj godini, pevačica može da se pohvali izvajanim telom i negovanim licem, a sada je otkrila i malu "tajnu" sa pratiocima na Instagramu, kada je nega u pitanju.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i voditeljka Dušica Jakovljević zajedno su posetile jednu prestoničku kliniku za estetsko ulepšavanje.

Foto: Printskrin/Instagram/dusicajakovljevic

Ceca i Dušica godinama ističu da nisu protivnice plastične hirurgije, a sad su iznenadile sve podelivši momente pred ulepšavanje.

"Došle na remont!", rekla je Ceca u snimku, a voditeljka se nadovezala: "Na prolećni, mali servis".

Pročitajte još: CECA PROPUSTILA SLAVU KOD RODIĆA: Evo gde je pevačica provela Đurđevdan - nije mogla da odbije

Voditeljka je nedavno pričala o korekcijama koje je radila, pa istakla da je neke promene morala da ima i zbog posla.

Foto: Printskrin/Instagram/dusicajakovljevic

"Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas