· · Komentari: 1
KIKS

BLAM KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI! Jovana Joksimović napravila kiks koji se ne prašta, bukvalno iskopirala bivšu koleginicu! (FOTO)

Voditeljka očigledno želi da kopira koleginicu kojoj više ne može da parira po rejtingu, a očigledno ni po stilu.

1607172554_Jovana-Joksimovic.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / K1 Televizija

Kada je oko sebe imala stiliste, frizere i organizaciju na zavidnom nivou, Jovana Joksimović bila je jedna od onih žena o čijem se stajlingu uvek pričalo.

No čini se da budžet na televiziji njenog muža nije toliko izdašan kao na TV Prva, gde je mesečno dobijala 10.000 evra, pa je sada prinuđena da nosi haljine koje su njene koleginice već promovisale.

Da l' još ima žal za ružičastom televizijom, koju je takođe napustila uz spektakl, doduše onaj zakulisni, pa je i Željko Mitrović, vlasnik najmoćnijeg medija u zemlji, izjavio da je saradnja okončana na "obostrano zadovoljstvo" i time jasno stavio do znanja šta misli o njenom gestu, tek Joksimovićeva je bez blama kopirala Dušicu Jakovljević, zaštitno lice TV Pink.

Pročitajte još: Jovana Joksimović otkrila kakav je Željko kao gazda

Naime, voditeljka najgledanijeg televizijskog formata je svilenu ljubičastu haljinu nosila pre pet meseci u Zadruzi, a njena starija koleginica tek pre dve večeri u svom prvom pojavljivanju nakon skandaloznog odlaska sa TV Prva, i to na kanalu koji je u vlasništvu njenog muža.

Jovana je očigledno pomislila da će haljinom koju je Dušica nosila privući gledaoce, međutim... Čini se da pozitivna energija njene koleginice sa Pinka nije uspela da pređe na nju pomoću haljine, pa je tako Joksimovićevu u trenutku emitovanja emisije na Jutjub kanalu Televizije K1 gledalo samo 400 ljudi, a nije se proslavila ni rejtingom na samom kanalu.

Pročitajte još: Pesma krije veoma tužnu priču... Bila je namenjena Ceci, ali je otpevala ova pevačica

No kako bismo pomogli Jovani da se čuje za njen vanserijski transfer, preslušali smo prvu emisiju na Jutjub kanalu i možemo reći da joj večernji termin na televiziji nikako ne prija. 

Foto: Printskrin / You Tube / K1 Televizija

Možda se ponovo proslavi kao voditeljka jutarnjeg programa, ali sudeći po malom broju onih koji su gledali njeno prvo pojavljivanje nakon dužeg vremena, i to je pod znakom pitanja.

Izuzetno dosadno ćakulanje Jovane i njene kume Manje Grčić, sa kojom će i voditi emisiju na kanalu K1, svakako nije nešto što je te večeri moglo da zaintrigira bilo koga, pa je u jednom trenutku delovalo da su se i njih dve međusobno smorile.

Pročitajte još: ČIJA VAM SE VIŠE DOPADA? Bekvalčeva i Karleuša okitile jelke i SRUŠILE INSTAGRAM (FOTO)

Sve u svemu, mnogo više smo očekivali od jedne tako velike voditeljske zvezde!

I da, sigurno bi bilo zabavnije da je tu sedeo Srđan Predojević, Jovanin kum, no sada ga je po svemu sudeći zamenila svojom kumom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.