Oglas
· · Komentari: 0

Život sa PUNO BOLA: Lisa Meri Prisli jedva da je poznavala svog slavnog oca, a PRE 3 GODINE NAPUSTIO JU JE I SIN (FOTO)

Sva njena deca

1673596117_Lisa-Meri-Ig-printscr.png
Photo: Instagram printcreen/lisampresley
Oglas

Najpoznatija kao jedina ćerka Elvis Prislija, Lisa Meri Prisli preminula je juče u 54.godini, od srčanog udara, kako se navodi u medijima. Pamti se njen brak sa Majkl Džeksonom, koji je bio kratkog daha, a po svemu sudeći i medijski izrežiran.
Ona je takođe bila i majka četvoro dece: Rajli Keug, Bendžamina Keug, Finli i Harper Lokvud. Lisa se i sama bavila muzikom, a opisivala je sebe kao ''neustrašivog zaštitnika'' svoje dece.  ''Gušim ih ljubavlju'', podelila je govoreći za Healthy Living 2014. ''Oni su moj prioritet, to je ono što radim. Do njih mi je najviše stalo. Držim ih blizu sebe i staram se da su srećni i zdravi'', govorila je.

Pročitajte još: Tužna vest: Liza Meri Prisli, ćerka Elvisa Prislija, preminula u 54.godini

Ona je dobila Rajlja i Bendžamina sa bivšim mužem, Denijem Keugom, sa kojim je bila u braku od 1988.do 1994. 2008.godine je dobila bliznakinje Harper i Finli sa tadašnjim suprugom Majklom Lokvudom, od koga se razvela 2016.

2020. je doživela stravičnu tragediju, kada je njen sin Bedžamin izvršio samoubistvo. Liza je bila otvorena da govori o svom gubitku i ''očaju kroz koji prolazi''. Za People je 2022. napisala emotivni esej, u čast svog sina, za njegov rođendan: 
''Pravi je izbor nastaviti dalje, onaj koji moram da pravim svakoga dana, i onaj koji je pravi izazov u najmanju ruku...ali nastavljam dalje zbog mojih devojčica. Nastavljam jer je moj sin jasno stavio do znanja, u svojim poslednjim danima da je briga o njegovim malim sestrama jedan od njegovih najvećih prioriteta. On ih je apslutno obožavao kao i one njega''.

Pročitajte još: NAPUŠTAJU DOM: Zbog klizišta u području Montesita, gde žive Princ Hari i Megan Markl, naređena HITNA EVAKUACIJA ( FOTO)


Samo dva dana nkon što je prisustvovala dodeli Zlatnog globusa, Liza Meri se onesvestila u svom domu u Kalabasasu, Kaliforniji. Prevežena je hitno u lokalnu bolnicu, gde joj je ukazana prva pomoć. Nedugo zatim, njena majka Prišila Prisli potvrdila je vest da joj je ćerka preminula, u izjavi za People:

''Teškog srca delim vest sa vama da nas je moja prelepa ćerka Liza Meri napustila''.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas