Oglas
· · Komentari: 0

NAPUŠTAJU DOM: Zbog klizišta u području Montesita, gde žive Princ Hari i Megan Markl, naređena HITNA EVAKUACIJA ( FOTO)

Dom Saseksovih u opasnosti

1673539135_Hari-i-M-mONTECITO-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kako se navodi u medijima, obilna kiša i vremenske nepogode pogodile su područje Los Anđelesa, u prethodnih par dana. Kalifornijska obala je izgleda pogođena najviše, nakon jake kiše poznatije pod nazivom ''atmosferske reke''.
Potop koji se desio na ulicama LA-ja, afektirao je oko 8, od 10 miliona stanovnika ove oblasti, najnaseljenije
u Americi.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: NIJE BILO MESTA: Princ Hari nije bio pozvan da sa ostalim članovima porodice ode u Škotsku, kako bi bio pored kraljice u poslednjim trenucima

U ovom području nalaze se kuće mnogih poznatih ličnosti kao što su Elen Dedženeris, Opra, kao i princ Hari sa porodicom. Zvaničnici su naredili hiljadama stanovnika da brzo evakuišu obalsko naselje Montesito, gde se upravo nalazi dom Saseksovih.
Zbog straha od klizišta, u ovoj oblasti  su česti šumski požari učinili tlo i vegetaciju manje stabilnim.
Pored njih, u istom reonu se nalaze i kuće Adama Levina sa porodicom, Gvinet Paltrou i Džordža Lukasa.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas