Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se Milan Popović posle odluke VRHOVNOG SUDA: "Na više od pola termina nije ni dolazila po dete"

Vrhovni sud u Hrvatskoj oduzeo je hrvatskoj pevačici Severini u potpunosti starateljstvo nad sinom

1706093420_Foto-Ataimages.rs--LJubisa-Trifunovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, LJubiša Trifunović
Oglas

Sada se Milan Popović prvi put oglasio nakon što je donesena odluka.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je pavedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - rekao je Milan Popović za RTL, a onda dodao:

- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.

Nakon što je izjava objavljena na RTL-u, ista je ubrzo i uklonjena, razlog nije poznat.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas