Oglas
· · Komentari: 0

"Odrasla sam na 30 kilometara odavde": Aleksandra Prijović emotivna na koncertu u Osijeku, spomenula i zabranu

Aleksandra Prijović dotakla se zabrane održavanja koncerta u Zadru

1707904665_Foto-Ataimages.rs-A.-P.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Aleksandra Prijović, koja je u okviru turneje "Od istoka do zapada" održala tri koncerta u Beogradu, pet u Zagrebu, tri u Nišu, dva u Tuzli, tri u Sarajevu, a sada održala prvi od četiri zakazana koncerta u Osijeku, nastupila je sinoć pred prepunom dvoranom i to samo par dana nakon što joj je zabranjeno održavanje koncerta u Zadru.

Aleksandra je na binu izašla obučena u kratku haljinu s kristalima i izrezima, koja je sprednje strane imala mašnu, i emotivnim rečima se obratila publici:

"Dobro veče svima. hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Za mene je ovo posebno emotivno veče, jer sam odrasla na 30 kilometara odavde. Nadam se da ćemo večeras zajedno uživati", rekla je pevačica i zaradila ogroman aplauz.

Nakon koncerta na kojem je s njom nastupio i Boban Rajović, Aleksandra je održala pres konferenciju na kojoj se dotakla i nedavne zabrane održavanja koncerta u Zadru.

"Pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert",  poručila je Aleksandra Prijović.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas