Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Trudite se oko muškarca oni to CENE!

Muškarac mora da zna da ga partnerka ceni.

1618564461_Depositphotos_223039820_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Muškarci i žene se razlikuju u mnogo čemu, a između ostalog i u tome kako se nose s emocijama i čemu daju veliku važnost u odnosu. Jačem polu je veoma bitno da partnerka ceni ono što čini za nju jer od toga zavisi koliko će biti srećan u vezi, tvrde stručnjaci.

Ako žena poštuje muškarca on je srećan!

Muškarcu je važno da sve što radi ima svrhu i da pozitivno utiče na voljenu osobu. Ali pokazivanje i izražavanje zahvalnosti u velikoj meri doprinosi da se on oseća ispunjeno i voljeno. Ako mu lepša polovina kaže da poštuje to što se trudi u kuhinji, što joj je možda oprao auto ili pomogao u nečemu drugom, biće motivisan da učini mnogo više.

Pročitajte još: RUSKINJA Viktorija Semjonova: SMRT dolazi iz creva, zato ih moramo čistiti od TOKSINA (RECEPT)

Važno mu je da zna da ona uvek može da računa na njega, da se oseća sposobnim i da ga partnerka upravo tako doživljava. Sve što nežniji pol treba da uradi je da pokaže da ima poverenja u svog muškarca i da bude svesna da to radi jer joj želi najbolje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas