Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 31. mart 2023. godine: Jarčevi će imati problem sa nesanicom, a Device očekuje tajni susret

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u mesecu

1711866796_Foto-Shutetrstock-horoskop-dnevni.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam priliv entuzijazma, kao i kontakte sa strancima. Preko posla možete da upoznate nekoga ko će vas osvojiti na prvi pogled. Ipak, pazite, to može da bude samo zabluda, zanos, naročito ako se radi o Vodoliji.

BIK (21. 4 - 21. 5)

 

Mesec u astrološkoj kući novca i strasti, pravi kvadsrat sa vašim vladaocem Venerom, što upozorava na oprez sa finansijama, ali i u odnosu sa partnerom. Zauzeti Bikovi sumnjaju u iskrenost voljene osobe, slobodne očekuje susret sa Škorpijom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Merkurom, danas vam donosi kontakte sa strancima ili vesti od osobe koja posluje s njima. Na kraćem putu ili predavanju moguć romantičan susret sa Strelcem ili Lavom. Novac stiže ali biće i vanredne troškova.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološke kuće posla, obično imate u planu projekte sa strancima, koji danas imaju dobre šanse za realizaciju. Svaki put kada pomislite na osobu koju ste upoznali preko prijatelja, poželite da je što pre vidite.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa trigonom između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u optimističnom Strelcu, danas možete da ostvarite ono o čemu već dugo razmišljate. Ovo se naročito odnosi na umetnike i Lavove koji imaju bilo kakve veze sa sportom. Glavobolja.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti Meseca donose vam podršku rođaka i povoljne okolnosti za realizaciju planova u vezi sa angažovanjem na društvenom projektu, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Moguć susret u tajnosti sa Ribama ili Jarcem.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venreom, donoseći vam probleme na ljubavnom i finansijskom planu. Dopisivanje sa tajnim obožavaocem postaje sve intenzivnije. Ponašanje partnera podstiče vašu sumnju..

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam mogućnosti za zaradu preko aranžmana sa strancima, kao i preko turizma, stručnog usavršavanja u inostranstvu. Privlači vas neko koga ste upoznali preko poslovnih kontakata. Bol u leđima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekti Meseca, koji upravlja vašim finansijama ali i rizikom,u vašem znaku donose vam novac preko inostranstva, filma, medija,društvenog angažmana. Budite oprezniji prilikom i potpisivanja ugovora. Jedan Lav misli na vas.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući ograničenja i tajni, ne utiče povoljno na vaše finansije. Imate podršku uticajne osobe koja prepoznaje vaše profesionalne kvalitete. Susret u tajnosti sa umetnikom ili sportistom. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

 

Aspekti Meseca podstiču vašu ambiciju da ostvarite saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu, u čemu imate podršku jednog Lava i Blizanaca. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, pogoduje umetnicima i sportistima, naročito ako planiraju projekte sa strancima. Zainteresovani ste za šarmantnu osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Vreme je za rekreaciju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas