Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 10. septembar 2023. godine: Ribe očekuje svađa sa partnerom, a Vodolije novčani dobitak

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile poslednjeg dana u nedelji

1694326661_shutterstock_1969011994--2-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Saznajte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, zdravlju i na poslu. Pročitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec iz mirnog Raka večeras prelazi u vatrenog Lava, donoseći vam promene na poslovnom, a tenziju na ljubavnom planu. Mogući su konflikti sa voljenom osobom i odlaganje dogovora sa osobama sa kojima ste ranije sarađivali. Nervna napetost.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Odgovaraju vam aspekti Meseca, ako planirate saradnju sa vazušnim znacima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, simbola hedonizma, skloni ste preterivanju u svemu. Voljena osoba očekuje da joj pružite više podrške i razumevanja. Izbegavajte slatkiše.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donose vam povoljan ishod dogovora sa Ovnom. Prelazak Meseca iz porodičnog Raka u strastveni znak Lava, predveče nagoveštava susret sa šarmantnom osobom u nekom kafiću, klubu, diskoteci. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Očekuju vas pregovori o važnom poslu sa osobama koje ne žele nimalo da popuste ili odstupe od svojih zahteva. Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, donosi vam romantičnu prepisku sa nekim ko živi u drugom gradu ili zemlji.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom, Venerom i asteroidima Juno, Crni Mesec Lilit, Sreća i Pobeda u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni. Napeti aspekti u večernjim satima, upozoravaju da izbegavate rasprave sa članovima porodice i saradnicima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec se predveče približava Veneri u 12. astrološkom polju donoseći vam susret u tajnosti sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. LJubavni partner vam prebacuje zato što ga niste konsultovali u vezi sa nečim što smatra važnim.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca koji ide ka vašem vladaocu Veneri u astrološkom polju planova, donosi vam uvećanje zarade, naročito ako vaš posao podrazumeva česta putovanja ili kontakte sa strancima. Preko prijatelja možete da upoznate jednog Lava.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mada planirate da nastavite dogovore o poslu sa strancima, koje ste započeli krajem juna, neko će pokušati da osujeti vaše planove. Aspekt vašeg vladaoca Plutona i Meseca, donosi vam poziv za izlazak od osobe koja ne prestaje da misli na vas.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Ulazak Meseca u ambicioznog Lava predveče, donosi vam kontkte sa strancima radi dogovora o nečemu što može da vam obezbedi stalni izvor prihoda. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, simbola ekspanzije, povoljno utiče na vaše finansije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn u večernjim satima obrazuje izazovan aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući rizika, zbog čega bi trebalo da povedete računa o troškovima. Spremni ste da uložite dosta napora kako biste ostvarili cilj koji ste sebi zacrtali.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt između Meseca i Neptuna u vašem astrološkom polju posla, donosi vam novčane dobitke, ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti. Na emotivnom planu, može doći do prolaznih nesuglasica u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Vaša kreativnost dolazi do izražaja, naročito ako se bavite umetnošću. Mesec večeras ulazi u napet aspekt sa Plutonom i Saturnom u vašem znaku, donoseći vam probleme u odnosu sa ljubavnim partnerom ali i sa saradnicima na poslu. Nervozni ste.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas