Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 11. JUN: Ovnovi izbegavajte nepotrebne troškove; Škorpije očekuje romantični susret

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 11. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje

1718088443_shutterstock_1919376245-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Marsom donosi vam priliv energije i entuzijazma. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze. Voljena osoba namerava da s vama porazgovara o jednoj ozbiljnoj temi. Promenite način ishrane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi vam neplanirane izdatke, ako se bavite poslom koji podrazumeva česta putovanja, uslužnom ili intelektualnom delatnošću. Slobodnim Bikovima mogu da se dopadnu dve podjednako zanimljive osobe. Bol u leđima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca podstiče vašu maštu donoseći vam nove, sveže ideje, ako radite u medijima, marketingu, osiguranju. Harmoničan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Lavu, najavljuje postizanje dogovora o isplativom poslovnom aranžmanu. Alergija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u sekstilu sa Venerom, koja upravlja vašim društvenim životom i privatnošću, donosi vam susret sa osobom koja će imati značajnu ulogu u vašoj karijeri. Izbegavajte konflikte sa Jarcem i Vodolijom. Čuvajte se povreda.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa mnoštvom planeta u astrološkoj kući flerta, omiljeni ste i popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslovnim životom, povoljno utiče na ishod pregovora o novom projektu. Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta intelekta, komunikacija i biznisa a u kući karijere obrazuje sjajan aspekt sa Mesecom u Lavu donoseći vam odlazak na kraći put i poslovni dogovor sa osobama na položaju. Tajna romansa sa koleg(inic)om.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donose vam podršku nadređenih, naročito žena. Asteroid Viktorija u vašem znaku pravi sekstil sa Mesecom najavljujući uspeh i novac, preko uglednih osoba.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u sjajnom aspektu sa Mesecom, donosi vam uspeh i novac kada je reč o ulaganju u partnerski posao. Asteroid Fantazija u vašem znaku nagoveštava romantičan susret sa osobom koja je starija od vas. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom u Lavu, podstiču vaše megalomanske planove o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Mogući su problemi sa putnom dokumentacijom. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija vašeg vladaoca Saturna upozorava da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora sa strancima, kao i o odredbama ugovora. Aspekt između Meseca i Plutona u kući novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući partnerskih odnosa pravi napet aspekt sa Plutonom u vašem znaku donoseći vam rasprave sa voljenom osobom, ali i sa poslovnim partnerom. Naglašen znaka Blizanaca, donosi vam susret sa sportistom, umetnikom, muzičarem.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u kući novca i opasnosti upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Aspekt sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, donosi uvećanje prihoda preko porodičnog posla i uslužnih delatnosti. Podložnost povredama.

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas