Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Došao je poslednji PUN MESEC u godini: Donosi napetost, a ova TRI ZNAKA su na udaru

Pun Mesec često donosi tenzije, ali poslednji takav astrološki događaj u 2021. godini ima i dodatnu otežavajuću okolnost - dramatična Luna ulazi 19. decembra u Blizance, znak komunikacije, pa će se baš zato javljati nesporazumi, pogrešne formulacije, pa i svađe.

1639937785_525923a7c69659cbeeba6b8f9067b13e97953505.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Nikome nije prijatna najava mogućih konflikata, ali bolje je znati da treba da se spremimo na takav period. Evo na koje znakove će ovaj tranzit najviše delovati.

Novi pun mesec

Blizanci

Kad uđe u vašu kuću, pun Mesec će vam osvetliti i ogledalo koje držite pre sobom, ali i pojačati do maksimuma vašu mračnu senku. Možda bi bilo bolje da malo manje izlazite u društvo a više se posvetite samom sebi i podsetite se u čemu ste najviše napredovali ove godine. Ako uđete u neku diskusiju, astrolozi savetuju tri stvari: pratite svoju intuiciju, vodite računa o činjenicama i ne gubite iz vida širu sliku.

Pročitajte još: Kojim poklonom da obradujete svaki horoskopski znak za Novu godinu

Devica

Imate lep ugled u društvu, ali tokom ovog punog Meseca ste u opasnosti da ga narušite. To se naročito odnosi na poslovnu stranu, pa pripazite na svoje ponašanje. Ako imate neke nedoumice u vezi sa karijerom i poslovnim ciljevima, nemojte to iznositi pred drugima sve dok ne budete potpuno sigurni.

Strelac

Pun Mesec ide pravo u vašu kuću međuljudskih odnosa, pa ćete se suočiti sa nekim ledenim istinama. Nemojte odmah reagovati, bolje malo usporite i razmislite o tome kako vi možete da ojačate oslabljene relacije. Posebno se potrudite oko onih koji su cele godine imali pozitivan uticaj na vas.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas