· · Komentari: 0
LJUBAV

Horoskop je neumoljiv: Ovi znaci su SAVRŠENI spojevi

Sigurno ste se pitali ko je vaša srodna duša? Horoskop ima precizan odgovor.

1600954622_patKOla.jpg

Suprotnosti se privlače!

Planete mogu samo da preporuče da neka dva horoskopska znaka imaju predispozicije da se lepo slažu, ali od natalnog horoskopa zavisi da li će tako i biti.

Pročitajte još: Zvezde otkrivaju šta će biti sa IZBORIMA U SAD -u i šta će biti sa SRPSKIM KOSOVOM

Horoskopski znak obično znači da neka osoba ima tipičan karakter svog znaka i to znači da treba da traži sledećeg partnera:

OVAN+VAGA

Ovna i Vagu vodi srce, a ne glava. Nažalsot, Ovan je nezavistan, a Vaga voli da se vezuje. Zajedno čine dobru kombinaciju.

BIK+ŠKORPIJA

 

Oba znaka su tvrdoglava i spremna na borbu do poslednje kapi znoja. Zato su odličan spoj, jer kada se iscrpu mogu da padnu jedan drugom u zagrljaj!

 

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

BLIZANCI+STRELAC

Jedan drugom hrane znatiželju, vole da putuju i spremni su da izgrade kuću kakvu niko nema!

Koji si horoskopski znak? Foto: Depozit

RAK+JARAC

Rak je super-emotivan, a Jarac hladan. I upravo ih to spaja! Rak je jedini koji može Jarca da nauči da voli...

LAV+VODOLIJA

Dva najkreativnija znaka hrane jedan drugom krativnost kroz umetnost, muziku, način oblačenja... Jedan drugog podstiču, a oba znaka traže podsticaj.

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

DEVICA+RIBE

Ko je pouzdaniji od vas? Ribe su prepune ideja, ali nemaju snage i praktičnu sposobnost da ih ostvare. To je super kombinacija u kojoj su obe strane na dobitku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

dsad

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.