· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 23. MART: Jarčevi, ne budite brzopleti! Strelčevi, ćutite! (VIDEO)

Ovan će danas naučiti lekciju.

1615889869_Depositphotos_353964714_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
 

OVAN

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

Ovna čeka važna lekcija, Bik dobija šansu, a Blizanci treba pažljivo da planiraju dan.

BIK

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

BLIZANCI

Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

RAK

Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Za očekivati je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao.

Rakovi, nikom ne verujte. Device, napravite rekapitulaciju.

LAV

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

DEVICA

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

VAGA

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

Vaga je rasejana, Škorpiji predstoji zanimljiv dan, a Strelac treba da ćuti.

ŠKORPIJA

Uzbudljiv dan, predstoje brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.

STRELAC

Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

Pročitajte još: Zdravstveni horoskop: Jarac je sklon virusima, Vodolija i Bik treba da čuvaju pluća

JARAC

Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

Jarac je brzoplet, Vodolija pod pritiskom, a Ribe se preispituju.

VODOLIJA

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite šta imate.

RIBE

Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.