· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI OD 5. APRILA: Stižu promene koje će uticati na ljubav i interakciju

Kako će ova lunarna faza uticati i koje promene nas očekuju prema astrologiji?

1680277540_horoskop-za-april.jpg
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Vagi dostiže vrhunac u punom sjaju 5. aprila 2023. godine. Vaga je znak povezan sa našim odnosima i načinom na koji smo u interakciji u njima. Takođe je povezano sa pravdom, pravičnošću i potrebama i dobrobiti drugih.

Pod punim Mesecom u Vagi, možda ćemo primetiti da smo u centru pažnje naših odnosa i načina na koji odlučujemo da se u njima pojavljujemo. Koje veze nam otkrivaju najbolje? Koja nas uverenja dovode do toga da postanemo osoba kakva želimo da budemo? Pun Mesec može da osvetli i šaljući isceljujuće vibracije osećamo se sigurnije, podržano i bolje. Takođe bismo mogli konačno steći samopouzdanje da otpustimo ili promenimo odnose koji više ne služe.

Hiron, asteroid poznat kao ranjeni iscelitelj, veoma je aktivan pod punim Mesecom u aprilu 2023. godine i podržaće nas da posmatramo kako naše rane mogu da usmeravaju naše odnose i način na koji biramo da se pokažemo u našim interakcijama sa drugima. Naše rane nas ponekad mogu sprečiti da budemo potpuno prisutni i autentični u našim odnosima, ali energija Hirona je ta koja nas podseća da naše rane ne moraju da nas sputavaju. Naše rane mogu postojati i još uvek nas vode do mesta celovitosti, ljubavi, povezanosti i lepote.

Možete hodati sa svojim ranama, ali i dalje voditi neverovatan život pun ljubavi i svrsishodnosti. Ako ste voljni da uđete u posao, pun Mesec Vaga može vam osvetliti ovo putovanje, pomažući vam da prepoznate svoju celovitost, uprkos vašim ranama. I iz ove celine, može vam omogućiti da uspostavite dublje, smislenije i autentičnije veze sa drugima.

Postoji lepota pod punim Mesecom u Vagi koja nas može voditi da postanemo dublji, povezaniji i usklađeniji sa svetom oko nas. Često smo toliko fokusirani na to da se uskladimo sa sobom i svojim unutrašnjim svetom, ali ovaj pun Mesec nas podstiče da budemo u skladu i sa drugima. Aprilski pun Mesec nas podstiče da uspostavimo dublje veze i da se ne plašimo oslanjanja.

Ako ste se našli izgubljeni u zagrljajima drugog, ovaj pun Mesec je vaša prilika da preplivate na njegovu drugu stranu i da izađete probuđeniji i povezaniji sa onim što jeste. Jupiter je takođe snažno povezan sa ovim punim Mesecom, što može biti od koristi kada je u pitanju ova vrsta posla. Jupiter uveličava ono na šta je potrebna naša pažnja kako bismo jednom zauvek mogli da preduzmemo akciju.

Sa Jupiterovim ekspanzivnim kvalitetima pojačanim pod ovim punim Mesecom, biće nam lakše da posmatramo gde treba da presečemo kablove i gde možemo da priuštimo da se fokusiramo dublje. Jupiter ne samo da će nam to razjasniti, već ima i način da istakne i ono pozitivno, tako da možemo lakše da cenimo i prepoznamo dobre stvari koje nas okružuju.

Mnogo energije kruži pod ovim punim Mesecom, ali izgleda da nas poziva da prepoznamo svoju celinu, tražimo dublje veze, presečemo kablove koji nas drže zaglavljenima, poštujemo neslogu i težimo sopstvenoj unutrašnjoj vatri.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.