Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za sredu, 30. avgust: Blizanci treba da budu pažljivi za VOLANOM, Lavove očekuje poznanstvo sa INTERESANTNOM OSOBOM

Jedan znak mora da bude na oprezu kada se radi o dogovorima sa poslovnim saradnicima

1693376732_shutterstock_2266054687-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima... NAPOMENA: Čitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko astrološkog polja iznenađenja, pod uticajem Urana, u prepodnevnim satima, donosi vam neočekivane novčane izdatke. Slobodnim Ovnovima dopada se jedan Lav, dok zauzeti mogu očekivati kraću raspravu sa voljenom osobom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog pozicije Meseca u Vodoliji pre podne bi trebalo da se uzdržite od rizičnih finansijskih transakcija, čak i dogovora o njima. Ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera kod vas izaziva potrebu da što pre s njim razjasnite neku situaciju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, u prepodnevnim satima, pojačava vašu nervozu i nestrpljenje. Samo otvoren razgovor sa emotivnim partnerom, može dovesti do rešenja problema koji imate sa voljenom osobom. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit vašeg vladaoca Meseca preko astrološkog polja novca, upozorava na oprez prilikom uzimanja kredita i potpisivanja ugovora. Nedostatak iskrene komunikacije sa emotivnim partnerom, može biti razlog poremećenih odnosa s njim.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog aspekata vašeg vladaoca Sunca, ali i Meseca, vaša sklonost preteranom trošenju novca može biti razlog rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodne Lavove, u večernjim satima, očekuje poznanstvo sa veoma interesantnom osobom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura u odnosu na Mesec, osećanja vam mogu nadvladati logiku, pa možete doneti pogrešne zaključke. To će uticati na komunikaciju sa saradnicima i kolegama, ali i na odnos sa dugogodišnjim ljubavnim partnerom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere i Meseca, u prepodnevnim satima, donose inspiraciju umetnicima, ali i iznenađenja na ljubavnom planu, naročito slobodnim Vagama. Potrudite se da saznate šta muči vašeg bračnog ili dugogodišnjeg partnera.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Vodolije, čini vas nervoznijim, zbog čega ćete imati potrebu za opuštanjem u nekom mirnom ambijentu. Pokušajte da izbegnete rasprave sa članovima porodice i poslovnim saradnicima. Budite oprezniji u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaše predloge koji se odnose na neki novi način poslovanja, prihvatiće i nadređeni i saradnici. Danas nije pravi trenutak za pokretanje privatnog biznbisa. Mesec u Vodoliji donosi vam mogućnost odlaska na kraći put sa ljubavnim partnerom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca koji pre podne prelazi preko vaše astrološke kuće novca, mogu vam doneti sjajne ali ideje, ali vas isto tako mogu navesti na pogrešne finansijske poteze. Bilo bi bolje da se oslonite na intuiciju kada se radi o partnerskim odnosima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u astrološkom polju ličnosti, pre podne možete biti skloni pristrasnim reakcijama, kako u odnosu sa partnerom, tako i sa kolegama. Dugoročni poslovni planovi, donose povoljne šanse umetnicima i sportistima. Mogući vanredni troškovi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Device, u odnosu na poziciju Meseca u astrološkoj kući neprijatelja, upozorava na oprez kada se radi o dogovorima sa poslovnim saradnicima. Imate potrebu da objasnite partneru šta vam u poslednje vreme smeta u odnosu sa njim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas