· · Komentari: 0

Horoskop za subotu, 26. novembar 2022. godine: Strelčevima se vraća LJUBAV iz prošlosti, a Blizanci će želeti da POBEGNU od svega

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene prvog dana vikenda

1669373626_profimedia12.jpg
Foto: Profimedia

OVAN

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

 

BIK

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

 

BLIZANCI

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

 

RAK

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, ustvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

 

LAV

Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor.

Pročitajte još: NAJDEPRESIVNIJI horoskopski znak: Poznati su mračnom razmišljanju i neodlučnosti čak i kad nemaju poseban RAZLOG

 

DEVICA

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osećate sigurnije pa samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

 

VAGA

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

 

ŠKORPIJA

Dobre vesti stižu iz inostranstva. Nekome vaše ideje deluju interesantno. Ne očekujte bajke koje se dešavaju preko noći. Svemu pristupite racionalno i strpljivo vucite poteze. Ako to uspete, rezultat neće izostati.

 

STRELAC

Može vam se učiniti primamljiva ideja da se ponovo vratite u ljubavnu vezu s osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Pre nego što podlegnete iskušenju, proverite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade.

 

JARAC

Pravite kompromis tamo gde mu nije mesto. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

 

VODOLIJA

Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama.

 

RIBE

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.