Oglas
· · Komentari: 0

Horoskopski znaci koji će imati sreće u drugoj polovini APRILA: Pred njima je sjajan period

Pogledajte o kojim znacima je reč

1681561651_horoskop-za-april1.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prema astrolozima drugi deo aprila govori na osnovu aspekata planeta da predstoje  određeni izazovi. Jedan od dominantnih aspekata jeste kada Merkur krene retrogradno 21. aprila.

Ovan

Vreme je da rastete, ali prvo morate da napravite mesta za to. Vreme je da se oslobodimo određenih toksičnih obrazaca. Pred vama je period intenzivnih promena. Možda vam na početku svaka promena izgleda izazovno, ali će vam na kraju dana omogućiti da živite potpunije i autentičnije.

Lav

Ovog meseca energija Sunca u znaku Ovna učiniće vas sklonim impulsivnosti i nepromišljenosti, što će vas možda navesti da uradite nešto bez previše analize. Dajte sve od sebe da uprkos svemu ostanete što smireniji i dobro razmislite pre nego što donesete važne odluke.

Jarac

Imaćete veliku želju da izrazite svoja osećanja ovog meseca, ali možda nećete izabrati najbolji način. Dobro je reći šta vam je na umu, ali pazite da ne povredite one koji su vam bliski. Pazite na svoje reči i imajte prema drugima poštovanja i saosećanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas