· · Komentari: 0
astro

Jarčevi treba da se opuste, a dva znaka će se osećati odlično: Ove emocije nam donosi Venera u Vodoliji (2. deo)

Kako će ulazak Venere u Vodloliju uticati na vaš znak?

1612816421_Depositphotos_210003178_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Vaga

Vaga potpuno razume energiju Vodolije. U ovom periodu bićete vise okrenuti zabavi, flertu i komunikaciji. Moguća je obnova komunikacije sa osobom iz prošlosti. Vage koje su u vezi potrebno je da više budu okrenute partneru kako ne bi izazvale ljubomoru.

Pročitajte još: Venera je u Vodoliji: NJena ljubav je ČAROLIJA, a ako partner traži OVO u stanju je da se bez reči okrene i ode

Škorpija

Škorpija je dubok intuitivni znak. Energija ove Venere je može zbuniti. Previše je otvorena i lepršava. Škorpija se tokom ovog tranzita može osetiti pomalo zbunjeno. Zbog toga mogu nastati svađe sa partnerom.

Strelac

Otvorenog i slobodnog Strelaca ova energija jos više gura napred. Sada všse komunicirate i stvarate planove za budućnost. Nove i neobične stvari su nešto što vas pokreće. Tokom ovog tranzita imaćete priliku da ih probate-ostvarite. Prihvatite savet i pomoć prijatelja.

Jarac

Pragmatičnog i hladnog Jaraca ovaj tranzit moze malo da uzdrma. Potrebno je da se malo opustite ako je to moguće. Prilike u okolini i situacije oko vas posmatrajte malo ležernije. LJubav je dvosmerna ulica i nije uvek onako kako se čini na prvu loptu.

Pročitajte još: MATEMATIČAR je "izračunao" ovogodišnje nemire još 2012. godine, a PREDVIĐA još STRAŠNIJE stvari

Vodolija

Sada je vasa energija na vrhuncu. Vi prosto plešete i uživate. Ovo kratko putovanje iskoristite da se što više družite, izlazite, komunicirate i upoznate nove ljude. Ne zaboravite da povedete partnera. Vaša energija sada svima prija i svi žele da budu u vašem okruženju.

Ribe

Riba je veliki sanjar koji ponekad voli da se zavuče u svoj svet i da mašta. Venera vas zove da izađete i da se probudite. Slobodno recite svoje ideje i planove. Neko će imati sluha za njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.