Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Koji znakovi se do kraja bore za opstanak veze?

Prema astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji su spremni da daju mnogo šansi partneru, kako bi sačuvali vezu ili brak

1642184472_horoskop.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Bikovi

Oni su ne sumnjivo naj verniji horoskopski znak. Kada se Bik odluči za nekoga to je “do groba”. Jako mu je bitna povezanost sa partnerom a pogotovo sex! To je jedina stvar koja kada ne funkcioniši može da natera Bika da potraži drugog ljubavnika. Ali ni tada ne napušta partnera!

Pročitajte još: VIKEND HOROSKOP: BIKU ljubav i strast, LAVU iznenadna poslovna ponuda

Rakovi

Osobe rođenne u znakuRaka  su esencija ljubavi, topline i doma. Daju se 102% u vezi, mogu mnogo da trpe, znaju da pogledaju kroz prste ali kada je dom ugrožen tada pokazuju svu svoju negativnu snagu! To je momemanat kada napuštaju partnera. Kada osete tda je to “gnjezdo” ugroženo i da partner polako izvlači po jednu grančicu iz njega.

Jarčevi

Tradicionalni znak. Kada su sa vama oni su samo sa vama! Čak toliko daleko znaju da odu da doslovno drugi svet ne vide oko sebe. Sve čine da odnos uspe a pogotovo se to vidi kada su njihove finansije u pitanju. Kod njih ne pistoje dva novčanika ili računa. Baš je to momemenat kada oni bez reči odlaze ako samo nanjuše da partner nema istu potrebu i cilj kao oni ili ne daj Bože ako ih finas. koriste!

BONUS VIDEO:
 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas