· · Komentari: 0

Kome avgust donosi ljubav? Ovaj znak će srodnu dušu upoznati na poslu

Tri znaka će u avgustu uživati u ljubavi

1659344252_ljubav.jpg
Foto: Pixabay

BIK

Vama zbog Marsa i Urana koji će krenuti retrogradno dolazi ljubav iz prošlosti. To nije tek bilo koji partner već onaj sa kojim ste osetili veliku strast a isto tako i ljubav. Razlaz je bio bolan i vi to dobro pamtite. Kada se vrati nemojte se plašiti! Stegnite srce i poslušajte šta ima da vam kaže, ponudi..

Pročitajte još: Horoskopski znakovi koji su uvek nezadovoljni: Koliko god uspeha postigli, nije dovoljno

JARAC

Vama se mešaju sex i ljubav ovog avgusta. Želite jedno ali se potajno nadate dugom. Bitno je da raščlanite šta je sex a šta je ljubav. Kada odvojite te dve stvari tačno u vaš život dolazi ono što želite. Srećno i nemojte se “plašiti”!

Strelac

Definitvno ljubav preko posla. To je neko ko vam je nadređen ili osoba koja je na višoj poziciji od vas. Ova opcija da preko posla upoznate partnera će trajati sve do jeseni. Ako se upustite u odnos može da potraje dugo i bićete zadovoljni! Srećno!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.