Oglas
· · Komentari: 0

Mars ulazi u znak Vage: Tri znaka će procvetati, a evo kakav period očekuje sve horoskopske znakove

Mars ulazi u Vagu 27. avgusta

1692869417_shutterstock_459640444.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mars, planeta akcije, izlazi iz Device 27. avgusta i ulazi u Vagu i tu će se zadržati do 12. oktobra.

Mars u Vagi je astrološki položaj Marsa koji kombinuje energiju Marsa sa karakteristikama Vage, što može dovesti do zanimljive dinamike u ličnosti osobe koja ima ovaj položaj.

Evo nekoliko ključnih aspekata Marsa u Vagi:

Harmonija i diplomatija

Mars u Vagi naglašava potrebu za harmonijom i ravnotežom u međuljudskim odnosima. Osobe s ovim položajem često su sklone izbegavanju konflikata i radije teže diplomatskim rešenjima. Imaju sposobnost da vide različite strane priča i da traže kompromise.

Šarm i društvenost

Ovo je položaj koji često donosi šarm i društvenu veštinu. Osobe s Marsom u Vagi često su privlačne drugima i mogu biti veoma šarmantne. Imaju talenta za uspostavljanje kontakata i održavanje prijateljstava.

Odlučivanje može biti teže

Mars je planeta akcije i strasti, ali u znaku Vage, odlučivanje može biti izazovnije. Osobe s ovim položajem često provode puno vremena vagajući prednosti i mane pre nego što donesu odluku. Mogu biti sklone oklevanju.

Estetski orijentisani

Vaga je znak estetike, pa osobe s Marsom u Vagi često imaju jaku vezu prema lepoti i umetnosti. Mogu biti talentovane u umetničkim izrazima ili imati izražen smisao za stil i dizajn.

Konfliktnost

Iako Mars u Vagi teži izbegavanju konflikata, to ne znači da su potpuno lišeni agresivnosti. Konfliktnost može biti potisnuta ili izražena pasivno-agresivno. Osobe s ovim položajem mogu se suočavati s unutrašnjim konfliktima zbog potrebe za ravnotežom i strahom od konfrontacija.

Partnerstvo i odnosi

Mars u Vagi često naglašava važnost partnerstva i odnosa. Osobe s ovim položajem teže ka harmoničnim partnerskim vezama i često su motivisane za rad na poboljšanju odnosa.

Mars u Vagi najviše će prijati Vagama, Vodolijama i Blizancima.

VAGA

Vi ste jedan od znakova koji će uspeti da profitira pod uticajem Marsa u prvom polju. Novac će se lepiti za vas.

VODOLIJA

Mars u Vagi donosi vam daleko putovanje. Bićete neodlučni između dve destinacije, ali će vam promena prijati.

BLIZANCI

Mars u petom polju donosi vam novo poznanstvo u ljubavi. Možete lako da se zaljubite u osobu koja ima istančan oseća za modu.

Mars u Vagi neće prijati Jarčevima, Ovnovima i Rakovima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas