Oglas
· · Komentari: 0

MESEČNI HOROSKOP OD 23. OKTOBRA DO 23. NOVEMBRA: Šta donosi vladavina Sunca u Škorpiji, kome je povoljan period za ljubav, a kome za posao?

Šta nam govore zavezde za naredni period

1697965409_shutterstock_1135436189-1-.jpg
Foto: Šhutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao

Zbog naglašenog osmog astrološkog polja, u kome se pored Sunca i Merkura nalazi i vaš vladalac Mars, do 10. novembra izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije, naročito u vreme pomračenja Meseca, 28. oktobra. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, dobijate isplative ponude, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili radite u medijima. U drugoj polovini perioda povedite računa o dokumentaciji i pazite šta potpisujete.

LJubav

Krajem oktobra moguće su rasprave u domu i porodici. Direktan hod Saturna, posle 4. novembra, donosi vam susret sa starom simpatijom, a naglašena pozicija Venere, 8. novembra, poznanstvo sa Vagom. Sa ulaskom Merkura u Strelca, 10. novembra, dobijate poziv od mlađe osobe koja živi u drugom gradu. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, očekuje vas strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao

Vaš vladalac Venera, planeta posla, ulazi u Vagu 8. novembra, donoseći vam nove aranžmane i projekte, mada će neko pokušati da uspori njihovu realizaciju. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, 10. novembra ulazi u astrološku kuću novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Lavu i Vodoliji, 5. i 20. novembra, mogući su vanredni izdaci, naročito ako se bavite nekretninama i građevinarstvom.

LJubav

Zbog naglašene sedme kuće, tokom ovog perioda, očekuju vas ljubomorne scene, raskidi ili razdvajanje od partnera, posebno u vreme pomračenja Meseca u vašem znaku, 28. oktobra. Direktan hod Saturna, posle 4. novembra, donosi vam romantičan susret sa nekim koga ste do sada smatrali prijateljem. Mlad Mesec u Škorpiji, 13. novembra, nagoveštava mogućnost kontakta preko interneta sa osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje

Proverite hormonski status.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao

Pomračenje Meseca, vladaoca vašeg posla, 28. oktobra donosi probleme sa poslovnim partnerom. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, moguć prekid komunikacija sa strancima. Saturn, vladalac vaših finansija, 4. novembra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja karijere, donoseći vam neku zakasnelu isplatu. Mlad Mesec u polju posla, 13. novembra, obećava uvećanje prihoda, ali i neočekivan rasplet u okviru aranžmana sa strancima.

LJubav

Početkom novembra moguće su rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Venera, vladalac vašeg emotivnog života, 8. novembra ulazi u polje ljubavi, donoseći slobodnim Blizancima strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Posle 10. novembra, tranzit vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija i flerta, preko polja partnerskih odnosa, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom preko društvene mreže.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao

Krajem oktobra, moraćete da privremeno odustanete od planova koji se odnose na neke kreativne projekte. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, povedite više računa o finansijama i ulaganjima u nove aranžmane sa osobama koje žive u inostranstvu, naročito ako ste privatnik. Posle 10. novembra, kada Merkur, planeta dogovora, ulazi u šesto astrološko polje, izbegavajte konflikte sa saradnicima, kao i potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora.

LJubav

Vaš emotivni život tokom ovog perioda biće prilično uzbudljiv, posebno u vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, 28. oktobra. U prvoj nedelji perioda udvaraće vam se zauzeta osoba, a posle 4. novembra, odnosi sa dugogodišnjim partnerom mogu ući u hladniju fazu. Romantična komunikacija sa jednim Bikom očekuje vas nakon 8. novembra. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, Rakovi treće dekade mogu se zaljubiti.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao

Prepuno astrološko polje privatnog života gde je i vaš vladalac Sunce, u prvoj nedelji perioda donosi vam novac preko građevinskih i poslova sa nekretninama. U vreme pomračenja Meseca, 28. oktobra, mogući su vanredni izdaci. Posle 10. novembra, kvadrat između Saturna i Merkura u Strelcu, vladalaca vašeg posla, upozorava na oprez sa finansijama. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u vašem i znaku Vodolije, 5. i 20. novembra očekuju vas rasprave sa šefovima.

LJubav

Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, do sredine perioda, slobodnim Lavovima donosi nove susrete i poznanstva. Posle 8. novembra, kada Venera ulazi u Vagu, na kraćem putu možete da upoznate osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, moguće su rasprave sa članovima porodice. Krajem perioda, julski Lavovi mogu da se zainteresuju za jednog Strelca.

Zdravlje

Problemi sa zglobovima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao

Naglašeni znaci Škorpije i Bika, do sredine perioda, nepovoljno utiču na ishod dogovora sa partnerima iz inostranstva, naročito u vreme pomračenja Meseca u Biku, 28. oktobra. Posle 10. novembra, ulazak vašeg vladaoca Merkura u Strelca, donosi vam nove poslove, ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, moguća je promena plana u vezi sa društvenim angažmanom ili nekim medijskim projektom.

LJubav

Napeti aspekti vladaoca vašeg emotivnog života, Saturna, koji 4. novembra kreće direktnim hodom, doprinose zahlađenju odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Slobodne Device, posle 8. novembra, preko posla ili na kraćem putu, mogu da upoznaju Bika ili Vagu. U vreme mladog Meseca u trećoj astrološkoj kući, 13. novembra, očekuje vas poznanstvo sa umetnikom preko interneta ili neke društvene mreže.

Zdravlje

Opasnost u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao

Pomračenje Meseca, koji upravlja vašom karijerom, u astrološkoj kući finansija, krajem oktobra donosi vam promenu planova i vanredne izdatke. Posle 4. novembra pozicija Saturna, planete čekanja, odlaže realizaciju kreativnih projekata. Ulazak Merkura u Strelca, 10. novembra, najavljuje nove kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije.

LJubav

Aspekti vladaoca partnerskih odnosa, u prvoj sedmici perioda, nagoveštavaju strastveni susret sa Bikom ili Jarcem. Posle 8. novembra, vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i lepote, ulazi u vaš znak, donoseći vam romantičnu komunikaciju sa Blizancima ili Ribama. U vreme mladog Meseca, simbola emocija, sredinom novembra, preko poslovnih kontakata možete da upoznate jednu harizmatičnu Škorpiju.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao

Direktan hod Saturna, posle 4. novembra, donosi vam kontakt sa osobama sa kojima ste nekada radili. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u vašim poljima poslovnog i privatnog života, 5. i 20. novembra, povedite računa o troškovima, ako se bavite privatnim biznisom. Nakon ulaska Merkura, planete komunikacija i dogovora, u znak Strelca, 10. novembra, novac počinje da vam pristiže preko predavaštva, turizma i poslova koji podrazumevaju češća putovanja.

LJubav

Sa tri planete u vašem znaku, do sredine perioda, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Pomračenje Meseca u polju partnerskih odnosa, 28. oktobra, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Sa ulaskom Venere u Vagu, 8. novembra, možete ući u tajnu romansu sa Ribama. U vreme mladog Meseca u vašem znaku, 13. novembra, može da vas zainteresuje osoba koja stiže sa puta.

Zdravlje

Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao

Pomračenje Meseca u astrološkoj kući svakodnevice, 28. oktobra, upozorava na oprez sa finansijama. Zbog naglašene kuće ograničenja, prepreka, podsvesti i tajni, do sredine perioda, mogući su problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, može doći do preokreta u vašim planovima, koji se odnose na saradnju sa strancima, studiranje ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

LJubav

Aspekti planete ljubavi, Venere, od 25. oktobra do 8. novembra, donose vam promenu planova u vezi sa jednom Vagom. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 10. novembra ulazi u vaš znak, u napetom aspektu sa Venerom i Saturnom, donoseći vam zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Mlad Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Jupiterom, 13. novembra, čini vas sklonim preteranom trošenju novca.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao

Naglašena astrološka polja društvenog života, kontakata sa strancima i kreativnosti, u prvoj polovini perioda, donose vam neočekivane poslovne ponude. Posle 8. oktobra jača uticaj Venere, vladaoca vaše karijere, zbog čega ćete moći da realizujete neke svoje zamisli. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u poljima finansija i posla, 5. i 20. novembra, možete da imate vanredne troškove. Izbegavajte rizične transakcije i čuvajte vredne sitnice.

LJubav

Pomračenje Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u polju ljubavi, 28. oktobra, unosi tenziju u vaš emotivni život. Posle 4. novembra, na kraćem putu, možete da sretnete staru simpatiju. Tranzit Merkura preko Strelca, nakon 10. novembra, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, neko vam daje do znanja da ste za njega mnogo više od prijatelja.

Zdravlje

Osetljiv nervni sistem.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao

Pomračenje Meseca u Biku, krajem oktobra, donosi vam preokrete na poslovnom, kao i iznenađenja na ličnom planu. Naglašen znak Škorpije, do sredine perioda, upozorava da budete oprezniji sa ulaganjem novca, ukoliko se bavite zanimanjem koje u sebi nosi izvesnu dozu rizika. Posle 8. novembra umetnici mogu očekivati novi angažman. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, povedite računa o odnosu sa saradnicima i izbegavajte nepotrebne troškove.

LJubav

Sunce, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, do kraja oktobra obrazuje trigon sa vašim suvladaocem Saturnom, planetom prošlosti, donoseći vam mogućnost obnove neke veze. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, sredinom novembra, odnos sa voljenom osobom može se naći na nekoj vrsti testa. Ulazak Venere, simbola ljubavi u Vagu, nagoveštava susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili zemlji.

Zdravlje

Opasnost u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao

Pomračenje Meseca, 28. oktobra, nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa saradnicima i osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Merkura u astrološkom polju karijere, posle 10. novembra, usporava ili odlaže isplatu honorara. Ulazak Venere u Vagu, 8. novembra, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa jednim Jarcem. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih dokumenata i ugovora.

LJubav

Naglašeni znaci Škorpije i Bika, u prvoj polovini perioda, donose vam susrete i poznanstva na putovanjima u inostranstvo ili preko studija u drugom gradu ili zemlji. Sredinom perioda, u vaš život može da se vrati stara simpatija. Krajem perioda možete dobiti poziv za izlazak od nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Mlad Mesec, sredinom novembra, donosi vam romantičnu prepisku sa nekim ko živi u drugom gradu.

Zdravlje

Pazite se za volanom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas