Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP: Ove znakove očekuje FLERT I ZAVOĐENJE, a nekome donosi POSLOVNU PROMENU

Rak može da očekuje izazov u partnerskom odnosu

1677142248_shutterstock_2159497395-astro.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ovan- nedelja pred vama zahteva balans uma i tela. Kada vidite da se preterali sa radim, povucite ručnu i predah makar na 10 min. Takođe izbalansirajte privatni i poslovni život.

Bik- izazovna nedelja koja od vas traži na prvom mestu umerenu reakciju, i pristojnu komunikaciju. Sa partnerom ulazite u kolotečinu. Uradite bilo šta samo da iskočite iz rutine. Prijaće i vama i partneru.

Blizanci- nedelja koja od vas zahteva 100% prisutnosti, kako na poslu tako i u porodici. U tom haosu morate da nađete vreme za sebe. Potrudite se da na ulazite u konflikte, pogotovo na poslu.

Rak- izazov u partnerkom odnosu. Ne bežite od konstruktivne rasprave. Posle nje većina stvari dolazi na svoje mesto. Držite se čvrsto vašeg stava, i ne bojite se da pokažete zube.

Lav- slobodni Lavovi neka se pripreme za udvaranje osobe koja je na višoj poziciju od njih. Spustite kriterujume, i upustite se u taj odnos. Na poslu stvari idu svojim tokom. Zadovoljni ste.

Devica- stanje u domu zahteva vašu hitnu reakciju. Na poslu očekujte važan sastanak, gde morate doneti teške ali pravične odluke.

Vaga- ako ste slobodni, otvorite se ka okruženju jer će te na taj način promeniti vaš emotivni status. Vage će ove nedelje biti nasmejani i koketni. Stvari rešavate sa lakoćim.

Škorpija- dokle god ste sigurni u sebe, vi radite i donosite ispravne odluke. Nedelja od vas traži da se suočite sa problemima, ali bez vašeg ega. Čiste glave donosite odluke.

Strelac- previše tenzije vama stvara potrebu za begom. Vi to i radite. Ali morate to da promenite. Problemi se gomilaju a vi okrećete glavu. Neće se rešiti sami od sebe.

Jarac- lepa nedelja pred vama. Pogotovo ako ste slobodni, jer će biti flerta i zavođenja. To je ono što vam treba. Na poslu se dešavaju promene koje na vas ne utiču.

Vodolija- radna nedelja donosi velike poslovne promene. Ako osetite da ste ugoženi, potražite savet ali i pomoć ženske uticajne osobe . Slobodno to uradite jer će vas zaštiti.

Ribe- ako ste u dilemi, porazgovarajte sa osobom kojoj verujete. Vaša intuicija je jaka, ali nije vreme za radikalne poteze. Pred kraj nedelje stvari se menjaju, i vi ćete lakše doneti odluku.

 

BONUS VIDEO:

 

                                   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas