Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Ovi horoskopski znaci važe za NAJPOUZDANIJE PRIJATELJE! Zabavni i odani, oni vas nikad neće napustiti kad je teško

Oni su tu da vam uvek vrate osmeh na lice, da vam budu vetar u leđa

1650370982_sam-manns-V5Owjg-ZNto-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Svako bi poželeo ove znake zodijaka među prijateljima:

Na prvom mestu je Ovan

On će svojom pojavom, optimizmom i velikom snagom da vam uvek bude vetar u leđa! Kada ste u najstresnijoj životnoj situaciji vi pozovite Ovna! Tada sva njegova jačina dolazi do izražaja. Za njega ne postoji problem koji nije rešiv.

Pročitajte još: SUNCE U KONJUKCIJI SA URANOM: Mnogi će doživeti dugo očekivano OSLOBOĐENJE, ali jedne stvari morate da se ČUVATE

Ribe

Kada vam je potrebna tola reč, zagrljaj i iskren savet tu su Ribe. NJihova empatija nema granice, one se uvek stave u vaš položaj i tada vam daju iskren savet. Sve mogu da razumeju i nikada vas neće osuditi. 

Strelac i Lav

Zajedno u kombinaciji su najbolji! Iskreni pravi prijatelji. Daju bukvalno svoju kožu samo da pomognu. Surovo iskreni. Pored teških momenata kada vam treba društvo za kafanu, putovanja oni su pravi izbor! Niko ne zna bolje od njih da vam udahne život i da vam pokaže onu lepšu i opušteniju stranu života!

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas