Oglas
· · Komentari: 0

POČELA JE VLADAVINA DEVICE: Horoskopski znak koji je sposoban da uredi svet oko sebe

Pogledajte po čemu su Device specifične i posebne

1692875239_shutterstock_1683168184.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Device su oduvek bile specifičan znak. Mnogi ih ne vole zbog njihove sklonosti kriticizmu, ali ovaj zodijački znak ima daleko više posebnosti nego drugi.

Analitične, predane i uvek spremne da urede svet oko sebe – tako bismo mogli opisati Device.

Rođene između 23. avgusta i 22. septembra, Device donose jedinstvenu mešavinu praktičnosti i kritičkog razmišljanja. Ako ste ikada radili s Devicama, verovatno ste svedočili njihovoj neverovatnoj sposobnosti da vide detalje koje drugi često propuste. Evo zašto su Device toliko posebne i drugačije od drugih znakova.

Analitičko oko

Device su istinski majstori analize. One uočavaju najsitnije detalje i imaju sposobnost razdvajanja složenih problema na manje komponente radi lakšeg rešavanja. NJihov oštar um i sposobnost da vide stvari koje drugi ne vide čine ih neprocenjivim saradnicima u svakodnevnom životu.

Perfekcionizam u svemu

Ovaj znak je poznat po perfekcionizmu. Device teže izvrsnosti u svemu što rade, bilo da se radi o poslu, kuvanju, uređenju doma ili rešavanju problema. NJihova želja da sve bude savršeno ponekad ih može dovesti do prevelikog fokusiranja na detalje.

Praktičnost na delu

Device su praktičan znak, uvek spremne pronaći najefikasniji način rešavanja problema. One ne gube vreme na nepotrebne stvari i uvek teže ostvarenju ciljeva na najefikasniji način. NJihova sposobnost planiranja i organizovanja čini ih dragocenima u svakom timu.

Integrisana estetika

Iako su poznate po svom praktičnom pristupu, Device takođe cene estetiku. One će se potruditi da sve bude lepo uređeno i usklađeno. NJihova sposobnost kombinovanja praktičnosti sa estetikom daje im jedinstveni pristup rešavanju problema.

Kritičko razmišljanje

Device su kritički nastrojene, ali to dolazi iz želje da poboljšaju stvari. NJihovom kritikom često dominira dobronamerni motiv – žele da vide stvari kakve bi trebale da budu i doprineti njihovom poboljšanju.

Detalji kao čarolija

Device su kao čarobnjaci koji vide detalje koji drugima često promaknu. NJihova sposobnost da prepoznaju i obraćaju pažnju na najsitnije stvari čini ih neophodnima u svim aspektima života. U svetu u kojem se često stvari mogu izgubiti u velikim slikama, Device nas podsjećaju na važnost detalja i kvaliteta. NJihova predanost, analitički um i praktičan pristup čine ih posebnim i nezamenjivim delom našeg svakodnevnog života.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas