Oglas
· · Komentari: 0

POMRAČENJE SUNCA U APRILU: Donosi velike probleme, a evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati

Da li ste među njima?

1711882267_Foto-profimedia-pomracenje-sunca.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

April su astrolozi označili kao mesec u kojem će uslediti neviđene promene i najbolje bi bilo da se odmah spremite i budete svesni da nikome neće biti lako, kao i da spoznate kako da se najlakše izborite sa problemima koji će uslediti.

Za nekoliko dana, preciznije 8. aprila čeka nas veoma važan dan sa astrološke i energetske tačke gledanja. Toga dana, prema procenama astrologa desiće se ogromna promena, i potpuni raskid sa sistemom vrednosti koji nam je bio poznat do sada. 

Ušli smo u astrološki period u kojem imamo koridor pomračenja, jer je iza nas već pomračenje Meseca, a očekuje nas još jedno i to 8. aprila u vatrenom znaku Ovna. Pomračenja bilo koje vrste u astrologiji služe kao okidači velikih promena koje se spremaju u narednih pola godine.

Pomračenje Sunca u astrologiji predstavlja događaj u kojem se Mesec privremeno pokriva prednjom stranom Sunca, stvarajući time senku na Zemlji. Ova astrološka pojava često ima dubok simbolički značaj i smatra se važnim vremenskim periodom za transformaciju i promene.

Pomračenje Sunca intenzivno će delovati na sve znakove horoskopa, a najjače će udariti Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve.

Svi moraju biti spremni na to da će ove promene pogoditi jako i da će biti potrebno mnogo mentalne snage da se prevaziđu. Naoružajte se strpljenjem i hrabrošću, jer ovaj perido nikome neće biti lak. 

Pored ovoga poseban savet za žene da budu strpljive sa svojim partnerima jer će muškarci u ovom periodu biti posebno osetljivi i teže će se prilagoditi, posebno oni koji se nalaze na nekim funkcionerskim pozicijama. 

(Srbija danas)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas