Oglas
· · Komentari: 0
astro

Retrogradni Saturn počinje 4. juna i trajaće do oktobra: Svaki horoskopski znak osetiće njegov uticaj

Pogledajte šta vas očekuje u predstojećem periodu

1654503718_galaxy-3608029_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

Od Vas traži da se saberete i da vi lično razmislite šta želite i od KOGA ŽELITE?! Bilo da su porodica, prijatelji, emotivni partner, život ili karijera u pitanju!

Bik

Donosi vam turbulentne promene kada je karijera u pitanju. Može se desiti da u trenutku dobijete otkaz ili ga vi date. Nagla promena pozicije na poslu. Nemojte se plašiti jer kakva god odluka bila u pitanju lično vaša ili tuđa za vas će biti ok.

Pročitajte još: Kako se ponašaju muškarci kada su ZALJUBLJENI: Elementi njegovog horoskopskog znaka sve OTKRIVAJU

Blizanci

Povedite računa o načinu komunikacije. Mnoge stvari za koje ste tvrdili nikada više sada ih upravo radite što izaziva bes kod ljudi.

Rak

Velike unutrašnje promene vam slede. Menjate svoju unutrašnji energiju i sada postajete svesni sebe i shvatate da imate snage da pustite neke ljude iz svog života za koje ste se grčevito držali!

Lav

Partnerski odnosi biće u fokusu sa retrogradnim Saturnom, pogotovo emotivni partner. Saturn traži od vas da raščistite sve nagomilano u odnosu i da kada doneste neku odluku da budete dosledni.

Devica 

Tranzit traži od vas promene u načinu života, ishrani. Takođe morate da naučite da kažete NE i da ne preuzimate na sebe sve obaveze!

Vaga

Samo disciplina. Morate da naučite da se pridržavate date reči. Da utabate put/cilj i da bez skretanja hodate po njemu. Pojedinim Vagama ovaj tranzit donosi trudnoću.

Škorpija

Naglašeno je polje porodice, doma. Pogotovo odnos sa jednim od roditelja. Potrebno je da shvatite gde ste vi u tom odnosu.

Pročitajte još: Brojevi otkrivaju KARAKTER: Vaše osobine otkriva datum vašeg rođenja

Strelac

Vama ovaj tranzit budi nešto što vi niste - gordi, neljubazni. On vas stavlja na test i traži od vas suprotno kako vas ne bi doveo u poprilično nezgodnu situaciju.

Jarac

Vama Saturn donosi nagradu kroz posao! Povišicu koju očekujete zaista stiže do vas! Možda bude malog zastoja ali će sve na kraju biti savršeno po vas.

Vodolija

Period pred vama je pun izazova. Ne bežite od života, obaveza i posla. Ako prihvatite sav teret Saturna sledi vam nagrada.

Ribe

Saturn vam čeprka po duši. Težak period je pred vama. Vraćate se u prošlost u bol u zamku -šta bi bilo kad bi bilo! Nikako! Sve je baš tako kako i treba da bude. Ostavite prošlost iza sebe i krupnim koracima hrabro napred!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas