Oglas
· · Komentari: 0

Svi važni datumi u SEPTEMBRU: Tad će se odigrati astrološki događaji koji će uticati na SVE ZNAKE - Dobro ih zapamtite

Nekoliko datuma astrolozi su posebno izdvojili

1693660351_shutterstock_1557803513.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovi astrološki datumi obećavaju raznolike izazove i mogućnosti tokom septembra, stvarajući dinamičan mesec za mnoge znakove Zodijaka

U septembru se dešava niz astroloških događaja koji će uticati na različite aspekte naših života, posebno u oblasti ljubavi, vrednosti, posla i komunikacije. Evo pregleda ključnih datuma i njihovih uticaja:

4.9: Venera se kreće direktno u znaku Lava, što će olakšati vrednovanje sebe i partnerskih odnosa. Ovo će biti posebno povoljno za Lavove i Vodolije, donoseći im olakšanje u ljubavnim situacijama.

4.9: Jupiter kreće retrogradno u znaku Bika, stvarajući komplikovane energije u narednih stotinak dana. Ovaj period će zahtevati introspekciju i ponovno razmatranje vlastitih vrednosti i darova koje smo dobili od univerzuma.

15.9: Merkur kreće direktno u znaku Device, s fokusom na istini i donošenju važnih odluka. Važno je biti iskren prema sebi i razmotriti svoje odluke do kraja septembra.

15.9: Mlad Mesec u znaku Device na 21. stepenu poziva nas da započnemo nove životne projekte, posebno u vezi sa poslom i finansijama. Ovaj period će zahtevati unutarnje pročišćenje kako bismo se pripremili za nove poslovne izazove.

23.9.: Sunce ulazi u znak Vage, obeležavajući početak jeseni i rođendan za Vage. Ovo je idealno vreme za izradu godišnjeg horoskopa i donošenje važnih životnih odluka, posebno za one sa podznakom u znaku Vage.

29.9: Pun Mesec u znaku Ovna na šestom stepenu, uz opoziciju Marsa iz znaka Vage, donosi napet period s konfliktima i potencijalnim verbalnim sukobima. Važno je ostati smiren i dosledan svojim namerama.

30.9: Merkur izlazi iz retrogradne senke, što će omogućiti više mogućnosti za introspekciju i donošenje ispravnih odluka bez osećaja krivice. Ovo će posebno uticati na osobe rođene u znaku Device i Ribe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas