· · Komentari: 0
astro

Tri znaka u JULU moraju da stave TAČKU NA PARTNERSKE ODNOSE: Stiže im opomena

Zvezde opominju ove horoskopske znakove

1656498904_pexels-rodnae-productions-5616198.jpg
Foto: Pexels

Rak

Rakovi neka ovaj mesec sednu i duboko razmisle. Definitivno prošlost više ne kuca već je prošla kroz vrata. Tu je ispred vas… Tako je, to je velika strast, velika ljubav, ali zastanite. Već ste je osetili, probali. Nije bila ukusna… Zvezde vam kažu da je ispred vas novi ljubavni život. Na vama je da stavite tačku ili zarez!

Devica

Device neka ne žure sa konačnom odlukom. Ipak ne treba ni da odugovlače. Neke stvari koje sugerišete partneru se nikada neće promeniti. Zapamtite da se čovek menja samo zbog sebe nikada zbog drugih. Ako ste doneli konačnu odluku saopštite je posle 20. jula! Stavite tačku i uživajte u životu i slobodi. Smeši vam se novi partner. Srećno!

Pročitajte još: Horoskopski znakovi kojima jul donosi uspeh u karijeri: Spremite se!

Jarac

Jarčevi kao da gube tlo pod nogama. To vam izaziva uznemirenost jer vi sve možete ali nikako da nemate sigurnost. Prošlost i sadašnjost stoje ispred vas. Osoba iz prošlosti vam stvara osećaj nelagode, a opet sa druge strane svesni ste da priča nije završena. Budućnost je lepa, rastrećujuća i puna strasti. Vi odlučujete gde i kome stavljate tačku!

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.