Oglas
· · Komentari: 0

Spoj Venere i Marsa donosi ljubav: Astro savet za četvrtak 22. februar

LJubavne planete, Venera i Mars, danas su se našle na istom, sedmom stepenu Vodolije, stepena koji simbolizuje znak Vage.

1708586721_97b1d7cc31438ab6cb7432a2a25994aab30506f9.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pa još u izazovnom aspektu sa moćnim Jupiterom u hedonističkom Biku, kojim inače upravlja Venera. A preko puta njih - dramatični Mesec u velikodušnom, pompeznom Lavu!

Zato će partnerski odnosi biti u žiži interesovanja mnogih, s tim da se to odnosi i na emotivne i na poslovne veze. Ovaj erotski par planeta u lepršavoj, razigranoj Vodoliji, znaku druženja i flerta, svaki dan će se sve više udaljavati od Plutona, tako da će do kraja meseca napokon biti oslobođen njegove dominacije (u prevodu, partnerove potrebe za kontrolom, ljubomore, posesivnosti).

Danas će Vagama, Bikovima i Ribama, u kojima je uticaj Venere naglašen, kao i Vodolijama, doneti susret u krugu prijatelja, u nekom klubu, diskoteci, na rođendanu, proslavi, u kafiću, restoranu na krovu nekog nebodera...  A da li će biti strastven ili romantičan, zavisi od aspekata u vašem ličnom horoskopu.

Pošto je Venera i simbol novca, mnogi će preterivati sa trošenjem novca, kako na hranu i piće, tako i na "krpice".

 

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas