Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI AMOROVI MUČENICI: Ova tri horoskopska znaka uvek donose loše ljubavne odluke

Svako odlučuje na osnovu svojih osećanja i prethodnih iskustava. Neko je u tome uspešniji, drugima to ne ide od ruke

1710674911_shutterstock_573382216.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Možda vam se nekada učini da ste pronašli ključ za ljubavnu sreću, a onda se ispostavi da nije tako. Od čega zavisi da li ćete odabrati dobrog partnera za vezi i brak? Astrolozi kažu da ima uticaja i znak horoskopa, a da ova tri znaka nisu vešta u tome.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i strasti. NJihova potreba za stalnim uzbuđenjem i avanturom često ih vodi u veze koje su pune strasti i osećanja, ali kratko traju. Nestrpljivi po prirodi, Ovnovi mogu prerano ući u vezu bez dubljeg razmišljanja o kompatibilnosti s partnerom i dugoročnim posledicama.

Blizanci

Blizanci vole da istražuju i upoznaju nove ljude, zbog čega su često neodlučni u ljubavi, kada treba da se skrase pored jedne osobe. NJihova promenljiva priroda znači da se lako zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, jer im sve dosadi. Ta sklonost površnosti može ih sprečiti u izgradnji dublje ljubavne veze.

Rak

Rakovi su veoma osetljivi i brzo se vežu za osobu sa kojom su u vezi. NJihova potreba za sigurnošću i emotivnom povezanošću može ih dovesti do toga da ostanu u nezdravim vezama ili sa osobom koja im ne pruža ono što im je potrebno, nadajući se da će se stvari promeniti.

(Alo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas