Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2024! U junu i julu sve puca od strasti, a od avgusta "ko preživi, pričaće"

Pročitajte šta vam donosi ljubavni horoskop za leto 2024. godine!

1716558755_shutterstock_2271926297.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

LJubavni horoskop za jun 2024. godine, samo je najava za promene koje donose naredna tri meseca, najavljuju astrolozi. LJubavnim horoskopom dominira Jupiter u Blizancima, koji će tokom leta uneti mnogo radosti kod svakog znaka horoskopa. Važan događaj odvija se na nebu između 4. i 28. avgusta - retrogradni Merkur u Devici i Lavu, koji će doneti mnogo lekcija. Da biste saznali šta ljubavni horoskop ima za vas u junu, julu i avgustu, pronađite svoj horoskopski znak!

OVAN
Leto 2024. donosi strastvenu energiju u ljubavni život. Bićete puni želja i ljubavno polje će cvetati. Imaćete mnogo strastvenih trenutaka sa partnerom, što će ojačati vašu vezu. Ipak, otvorena komunikacija će postati važnija u avgustu, pa ne zaboravite da pričate o tome šta vam je na umu. Ako ste slobodni, čeka vas zanimljivo leto. Mogući su spontani susreti i romantične avanture. Dozvolite sebi da se zabavite i istražite nove veze!

BIK
Komunikacija će igrati važnu ulogu u jačanju ljubavne veze. Ovog leta biće vam važno da razjasnite prošle situacije vezane za vašeg partnera. Takođe je veoma dobar period za veridbu, ponudu za brak i druge korake koji unapređuju emotivni odnos. Ako ste sami, tokom leta ćete imati nekoliko avantura, a jedna od njih može da postane romantična priča koja će vam trajati ceo život. Horoskop vas savetuje da budete otvoreni za nove stvari.

BLIZANCI
LJubavni horoskop za leto 2024. godine vam donosi povoljan period za lični razvoj. Pravo je vreme da izrazite svoju kreativnost i budete otvoreni za novu vezu. Steći ćete nove prijatelje, verovatno preko svog životnog partnera. Vaša veza je povoljna tokom juna meseca, kada ćete donositi važne odluke u ljubavi. Ako niste u vezi, upoznaćete mnogo ljudi. Moguće je da ćete tokom putovanja upoznati nekog posebnog ili obogatiti svoj društveni život novim prijateljima.

RAK
Leto će biti posvećeno porodičnim odnosima i domu. Možda osećate potrebu da se dublje povežete sa svojim životnim partnerom i da provedete kvalitetno vreme sa svojim voljenima. Preporučuje se da iskoristite ovu energiju i napravite određene promene u svom domu, kako biste obezbedili okruženje o kom maštate. Ako ste slobodni, odlično je vreme za izlaske, jer možete da upoznate zanimljive ljude od kojih možete da učite. Šanse za strastvenu ljubav su male, strpite se još.

LAV
Harizmom ćete privlačiti ljude oko sebe kao magnet! Neka se vaš partner u narednom periodu ponovo zaljubi u vas, a vaša veza postane strastvena i puna radosti. Dobićete iznenađujuće vesti i poklone. Ipak, postoji i teži period tokom retrogradnog Merkura, sredinom avgusta, kada se pojavljuju svađe. Ako nemate čvrstu osnovu, neke rasprave mogu da vas udalje. Budite otvoreni za nove mogućnosti i usudite se da izađete iz svoje zone komfora da biste upoznali novu ljubav!

VAGA
LJubavni horoskop za leto 2024. godine kaže da ćete otkriti mnogo novih i zanimljivih stvari o svom partneru. U naredna tri meseca moći ćete da ga pogledate drugim očima. Astrolozi kažu da su velike šanse da se ponovo zaljubite! Slede vam leptirići u stomaku, ružičasti oblaci i puno sreće. Ako niste sa nekim, ovo leto će vam doneti još osoba kojima se dopadate. Morate pažljivo da birate, a horoskop vas savetuje da ne žurite u novu vezu.

VAGA
Važno je da sebi date vremena za razmišljanje i introspekciju i da definišete svoje vrednosti i prioritete. Imaćete priliku da pronađete svoju ravnotežu u međuljudskim odnosima i stvorite dublje veze. Budite otvoreni da saslušate potrebe vašeg partnera. Velike promene u odnosu sa partnerom mogu da nastupe u julu mesecu. Ako ste slobodni, važno je da budete sigurni u to što želite od partnera.

ŠKORPIJA
Zvezde su na vašoj strani u ljubavnom sektoru. Moguće je da ćete doživeti nezaboravne trenutke u vašoj vezi. Budite otvoreni za razgovor i ne plašite se ranjivosti. Određene rasprave koje se odvijaju u julu 2024, biće odlučujuće za vašu budućnost. Ako ste slobodni, u avgustu imate dobre šanse da upoznate svoju veliku ljubav. Obratite pažnje na bliske osobe vaših prijatelja, možda je jedna od njih vaša srodna duša.

STRELAC
Bićete izuzetno energični i željni avanture tokom leta. Položaj zvezda odgovara vašem polju putovanja, pa bi bilo dobro da na odmor odete zajedno sa partnerom. To je trenutak kada vaša veza može da postane jača, bićete sigurni u svoja osećanja. Ako niste zauzeti, ovo leto je puno strasti i iznenađenja. Imaćete avanture i ljubavne priče kakve niste ni sanjali, a moguće je da će se, pred sam kraj leta, pojaviti osoba sa kojom ste bili bliski u prošlosti.

JARAC
Leto će biti posvećeno karijeri i profesionalnim ciljevima. Vreme je da se fokusirate. Iz tog razloga, lični odnosi će patiti. Vodite računa da provodite dovoljno vremena sa svojim voljenima, a posebno sa partnerom. Moguće su teške rasprave, posebno dok je Merkur retrogradan, u avgustu 2024. Ne plašite se da otvoreno kažete šta vam je na umu. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas impresionirati, ali bićete neodlučni da li da započnete vezu. Slušajte svoju intuiciju.

VODOLIJA
Možda ćete se osećati inspirisanim da isprobate nove stvari sa svojim partnerom i istražite nove načine emocionalnog povezivanja. Zvezde vas podržavaju u inovativnosti i kreativnosti, pa se nemojte plašiti da donosite smele odluke u vašoj vezi. Ako ste slobodni, jun i avgust su povoljni za upoznavanje potencijalnog partnera, ali i rešavanje problema iz prošlosti. Imaćete mogućnost da birate.

RIBE
LJubavni horoskop za leto 2024. godine donosi period stabilnosti! Konkretno, mesec jul biće posvećen sanjanju i istraživanju unutrašnjeg sveta. Vreme je da se povežete sa svojom intuitivnom stranom i istražite svoje emocije. Ovo je odlična prilika da pređete na viši korak sa partnerom, bilo da je u pitanju zajednički život ili prinova. Ako ste slobodni, nema većih promena, ali to će vam i odgovarati.

Mondo 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas