· · Komentari: 0
ASTRO

Da li znate u kom horoskopskom znaku je rođeno najviše serijskih ubica?

Istraživanje pokazalo u kom znaku je rođeno najviše ubica

1609258119_Depositphotos_23180770_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Naravno, to ne znači da neko ima predispoziciju da postane serijski ubica samo zato što je rođen u određenom znaku.

Pročitajte još: Da li ste paničar ili staloženi? Evo kako horoskopski znakovi reguju u stresnim situacijama

 

Foto: despositos

Iako se Ribe obično smatraju mirnima, našle su se na vrhu ove liste. Čak pet od 25 serijskih ubica s liste rođeno je u ovom znaku, a to su: Denis Reder (BTK ubica), Ajlin Vurnos (koju je u filmu Čudovište glumila Šarliz Teron), Donald Henri Gaskins, Džon Vejn Gejsi (Klovn ubica) i Ričard Ramirez (Noćni uhoda).

Drugo mesto dele tri horoskopska znaka. U svakom od njih rođeno je po troje najkrvoločnijih serijskih ubica. U znaku Blizanaca su rođeni: Piter Satklif (Jorkširski Trbosek), Džefri Demer i Dejvid Berkovic (Samov sin). Jedan od najpoznatijih serijskih ubica na svetu Ted Bandi rođen je u znaku Strelca. Osim njega, tu su i Denis Nilsen i Edmund Kemper (koji je ubio svoju majku).

Među inače izrazito emotivnim Rakovima takođe su rođene tri ubice. To su: Geri Ridžvej (Ubica sa Zelene reke), Robert Hensen i Luis Alfredo Garavito.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.