· · Komentari: 0
slatkiš

Brza poslastica: Zanimljive LEŠNIK KUGLICE sa POMORANDžOM (VIDEO)

Ukusno i lako za pripremu.

1614585780_Capture.PNG
Foto: You Tube/ kuvarice_manje_zbori

Na Instagram profilu kuvarice_manje_zbori pronašli smo slatkiš koji smo poželeli da napravimo.

Potrebno je:

  • 100gr mlevenog lešnika + malo za valjanje kuglica
  • 15 urmi
  • sok od jedne pomorandže
  • 50gr mlečne čokolade

Pročitajte još: Projice sa kačkavaljem su recept dana: Spremaju se brzo i lako, a svi ih obožavaju (FOTO)

Priprema:

Urme sameljete u električnom secku, dodate malo soka od narandže i jos malo sameljete. Zatim dodate iseckanu čokoladu i sve zajedno sameljete u secku.

Dobijenu smesu dodate mlevenom lešniku, dodajete po malo ostatak soka od narandže i zamesite sve dok se lepo ne sjedini. Od dobijene smese pravite kuglice i uvaljajte u mleveni lešnik koji ste ostavili za to.

Pročitajte još: Da li ste jeli GRILIJAŠ ŠTANGLE? Pravile su se u vreme naših baka, a i danas su popularne (FOTO/RECEPT)

Ostavite ih da odstoje malo u frižideru zatim poslužite. Prijatno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.