· · Komentari: 0
BAKINA KUHINJA

Imate ŠAMPINJONE? Onda spremite RUČAK koji je gotov za 30 minuta (RECEPT/VIDEO)

Iako se brzo sprema, ukus ovog ručka će vas prijatno iznenaditi.

1632812349_20210927_124831.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Danas se u bakinoj kuhinji sprema ručak na brzinu sa šampinjonima, ali izvanrednog ukusa.

Sastojci:

300 grama šampinjona
1 glavica crnog luka
2 šargarepe 
4 čena belog luka
1 kašičica krem supe od pečuraka
ulje, peršunov list, so, bibier

Pročitajte još: Danas spremamo SATARAŠ prema bakinom receptu: Pripremite ga sada i ostavite za zimu (FOTO/VIDEO)

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk i šargarepu isečenu na krugove. Dodati oguljene i oprane i na listiće isečene šampinjone i dinstati sa malo vode 20 minuta. Posoliti i pobiberiti po želji.

Foto: Bakina kuhinja

Razmutiti kašičicu instant supe od pečuraka, pa ubaciti u povrće. Na kraju dodati seckan beli luk i peršunov list.  Ostaviti minut da kuva i skloniti sa šporeta.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.