Oglas
· · Komentari: 0

PIK Ćureća dimljena prsa - namirnica koja će vašim jelima dati poseban ukus

PIK Vrbovec je proširio svoju liniju ćurećih prsa sa novim proizvodom pa tako omiljenu dimljenu verziju od sada možete da pronađete i u pakovanju od 300 grama

1686221597_pik_cureca_sunka_dimljena_namaz_1.jpg
Foto: Promo
Oglas

Bogata proteinima i sa niskim sadržajem masti - PIK Ćureća dimljena prsa predstavljaju odličan izbor za one koji brinu o zdravijem načinu života. Proizvedena su od najkvalitetnijih komada ćurećeg mesa, blago dimljena, nežne teksture i odličnog ukusa. Dostupna su u tri različita pakovanja, na odeljenju za delikatese, ali i u praktičnom pakovanju od 300g te kao narezak od 100g koje možete da pronađete na polici.

Osim neodoljivog laganog ukusa, PIK Ćureća dimljena prsa obradovaće sve one koji vode brigu o tome šta jedu - 100 grama PIK ćurećih prsa imaju svega 2 procenta masti, a sadrže čak 19 grama proteina. Osim niske kalorijske vrednosti, PIK Ćureća dimljena prsa ne sadrže pojačivače aroma, veštačke boje, gluten ni soju, a uz to se proizvode i sa 25% manjim udelom soli.

Zbog nežne teksture i posebnog ukusa koji im daje upravo blaga nota dima, odlično će se uklopiti u razna jela.

Foto: promo

NAMAZ OD PIK ĆUREĆIH DIMLJENIH PRSA KOJI MORAŠ DA PROBAŠ

Od sastojaka vam je potrebno: 250 g PIK Ćurećih dimljenih prsa, 220 g posnog sira, 2 kašike avokado majoneza, 2 kašike iseckanog vlašca

Avokado majonez pripremite od: 2 zrela avokada, 60 ml maslinovog ulja, limunovog soka, ½ kašičice belog luka u prahu, 1 kašičice soli, 1 kašike senfa i bibera

Priprema je zaista brza i jednostavna. Prvo pripremite avokado majonez. Dva zrela avokada usitnite u seckalici ili blenderu, a možete i pomoću viljuške (biće malo grublje strukture). Sipajte maslinovo ulje, nekoliko kapi limunovog soka, dodajte beli luk u prahu, so, senf i biber. Dobro promešajte, probajte i prilagodite ukuse ukoliko vam nešto nedostaje. Za namaz će vam biti potrebne dve kašike majoneza, a ostatak sačuvajte u frižideru u hermetički zatvorenoj posudi i potrošite u roku od dva dana.

PIK Ćureća dimljena prsa iseckajte na sitne komade, najbolje pomoću seckalice. Dodajte posni sir, avokado majonez i sveži vlašac te sve dobro promešajte. Namaz poslužite na ražanom hlebu ili integralnim krekerima, a po želji, ukrasite svežim povrćem i začinima.

Pogledajte video recept:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas