Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПИК Ћурећа димљена прса - намирница која ће вашим јелима дати посебан укус

ПИК Врбовец је проширио своју линију ћурећих прса са новим производом па тако омиљену димљену верзију од сада можете да пронађете и у паковању од 300 грама

1686221597_pik_cureca_sunka_dimljena_namaz_1.jpg
Фото: Промо
Oglas

Богата протеинима и са ниским садржајем масти - ПИК Ћурећа димљена прса представљају одличан избор за оне који брину о здравијем начину живота. Произведена су од најквалитетнијих комада ћурећег меса, благо димљена, нежне текстуре и одличног укуса. Доступна су у три различита паковања, на одељењу за деликатесе, али и у практичном паковању од 300г те као нарезак од 100г које можете да пронађете на полици.

Осим неодољивог лаганог укуса, ПИК Ћурећа димљена прса обрадоваће све оне који воде бригу о томе шта једу - 100 грама ПИК ћурећих прса имају свега 2 процента масти, а садрже чак 19 грама протеина. Осим ниске калоријске вредности, ПИК Ћурећа димљена прса не садрже појачиваче арома, вештачке боје, глутен ни соју, а уз то се производе и са 25% мањим уделом соли.

Због нежне текстуре и посебног укуса који им даје управо блага нота дима, одлично ће се уклопити у разна јела.

Фото: промо

НАМАЗ ОД ПИК ЋУРЕЋИХ ДИМЉЕНИХ ПРСА КОЈИ МОРАШ ДА ПРОБАШ

Од састојака вам је потребно: 250 г ПИК Ћурећих димљених прса, 220 г посног сира, 2 кашике авокадо мајонеза, 2 кашике исецканог влашца

Авокадо мајонез припремите од: 2 зрела авокада, 60 мл маслиновог уља, лимуновог сока, ½ кашичице белог лука у праху, 1 кашичице соли, 1 кашике сенфа и бибера

Припрема је заиста брза и једноставна. Прво припремите авокадо мајонез. Два зрела авокада уситните у сецкалици или блендеру, а можете и помоћу виљушке (биће мало грубље структуре). Сипајте маслиново уље, неколико капи лимуновог сока, додајте бели лук у праху, со, сенф и бибер. Добро промешајте, пробајте и прилагодите укусе уколико вам нешто недостаје. За намаз ће вам бити потребне две кашике мајонеза, а остатак сачувајте у фрижидеру у херметички затвореној посуди и потрошите у року од два дана.

ПИК Ћурећа димљена прса исецкајте на ситне комаде, најбоље помоћу сецкалице. Додајте посни сир, авокадо мајонез и свежи влашац те све добро промешајте. Намаз послужите на ражаном хлебу или интегралним крекерима, а по жељи, украсите свежим поврћем и зачинима.

Погледајте видео рецепт:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas