ПИК Врбовец је проширио своју линију ћурећих прса са новим производом па тако омиљену димљену верзију од сада можете да пронађете и у паковању од 300 грама

Богата протеинима и са ниским садржајем масти - ПИК Ћурећа димљена прса представљају одличан избор за оне који брину о здравијем начину живота. Произведена су од најквалитетнијих комада ћурећег меса, благо димљена, нежне текстуре и одличног укуса. Доступна су у три различита паковања, на одељењу за деликатесе, али и у практичном паковању од 300г те као нарезак од 100г које можете да пронађете на полици.
Осим неодољивог лаганог укуса, ПИК Ћурећа димљена прса обрадоваће све оне који воде бригу о томе шта једу - 100 грама ПИК ћурећих прса имају свега 2 процента масти, а садрже чак 19 грама протеина. Осим ниске калоријске вредности, ПИК Ћурећа димљена прса не садрже појачиваче арома, вештачке боје, глутен ни соју, а уз то се производе и са 25% мањим уделом соли.
Због нежне текстуре и посебног укуса који им даје управо блага нота дима, одлично ће се уклопити у разна јела.
Фото: промо
НАМАЗ ОД ПИК ЋУРЕЋИХ ДИМЉЕНИХ ПРСА КОЈИ МОРАШ ДА ПРОБАШ
Од састојака вам је потребно: 250 г ПИК Ћурећих димљених прса, 220 г посног сира, 2 кашике авокадо мајонеза, 2 кашике исецканог влашца
Авокадо мајонез припремите од: 2 зрела авокада, 60 мл маслиновог уља, лимуновог сока, ½ кашичице белог лука у праху, 1 кашичице соли, 1 кашике сенфа и бибера
Припрема је заиста брза и једноставна. Прво припремите авокадо мајонез. Два зрела авокада уситните у сецкалици или блендеру, а можете и помоћу виљушке (биће мало грубље структуре). Сипајте маслиново уље, неколико капи лимуновог сока, додајте бели лук у праху, со, сенф и бибер. Добро промешајте, пробајте и прилагодите укусе уколико вам нешто недостаје. За намаз ће вам бити потребне две кашике мајонеза, а остатак сачувајте у фрижидеру у херметички затвореној посуди и потрошите у року од два дана.
ПИК Ћурећа димљена прса исецкајте на ситне комаде, најбоље помоћу сецкалице. Додајте посни сир, авокадо мајонез и свежи влашац те све добро промешајте. Намаз послужите на ражаном хлебу или интегралним крекерима, а по жељи, украсите свежим поврћем и зачинима.
Погледајте видео рецепт: