Oglas
· · Komentari: 0
DORUČAK

Stiže osveženje tokom VRELIH dana

Tokom vrelih dana nemamo apetti kao obično, a ovo kelo može da jede kao doručak ili večera, ali i kao poslastica.

1593322661_vitam.jpg
Oglas

Priprema je jednsotavna i traje kratko, odnosno koliko je potrebno da se isecka voće. Najbolje je jogurt pripremiti uveče i saviti u frižider, pa je ujutru spreman.

Pročitajte još: Dočekajte leto sa stilom i napravite ZELENI AJVAR

Sveže voće

Sastojci:

  • grčki jogurt
  • šoljica ovsenih pahuljica (prema želji)
  • kašikica čija semenki (nije neophodno)
  • 1 breskva/kajsija
  • šaka višanja
  • šaka malina
  • banana (po želji)
  • grančica nane

Priprema:

Da bi jogurt dobio ružičastu boju dovoljno je da se izmiksira, pa i samo pomeša sa ispasiranim malinama. Zelena boja se dobija mešanjem sa kivijem, a plava sa borovnicama. Ukoliko se doda kašikica čija semenki dobiće se obrok koji je odličan za probavu. Međutim, i same pahuljice ds dobre za creva i varenje. Listići nane se operu, iscepkaju i naređaju odozgo ili umešaju.

Pročitajte još: Jedan komorač, a dve salate: Jednostavna, a zdrava hrana uz koju gubite kilograme

Višnje očistite od koštica, breskve ili kajsije iseku u kriške, banane na kolutiće, pa ih naređajte. Jedino pravilo je da treba koristiti sveže sezonsko voće, kao i jogurt koji nije zaslađen.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas