Oglas
· · Komentari: 0

Trik za pravljenje JAJA na oko: Jednostavan način pripreme gotov za nekoliko SEKUNDI - tajne je u jednom sastojku

Recept koji će vam koristiti

1668513684_Foto-Shutterstock-jaje-na-oko.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ukoliko vam je važno kako jelo izgleda kada ga pripremate, isprobajte trik za pravljenje jaja na oko sa TikToka koji je oduševio ljude širom sveta.

Ovo jelo je čest izbor za doručak, a ako želite da ga pripremite na besprekoran način poslužite se ovim savetom. Korisnica TikToka pod nalogom @sammymontgoms je objasnila trik za svega par sekundi.

Pročitajte još: Doručak spreman za tili čas: Ukusan i hranljiv, potrebno vam je svega par sastojaka i malo vremena (RECEPT/VIDEO)

Sve što je potrebno da uradite je da uzmete čen belog luka. Presecite ga napola, pa po površini zagrejanog tiganja belim lukom iscrtajte oblik koji želite i razbijite jaje na sredini oblika. 

 

@sammymontgoms Garlic makes your eggs nice and round🍳 #eggs #breakfast #friedegg #fyp ♬ Blick Blick - Female Rap

Tokom prženja, jaje neće izlaziti iz svojih ivica i time će vam posao biti znatno lakši. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas