Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Mesto zarobljeno u vremenu: Kuće iz 17. veka, saksonska crkva i prelepa priroda je samo delić onoga što ovo selo krije (FOTO)

Biburi je selo u Engleskoj u kojem imate osećaj da se vreme zaustavilo.

1615213183_Depositphotos_65482725_s-2019.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Biburi je selo i civilna župa u Engleskoj. Nalazi se na reci Koln, pritoci Temze, koja se izdiže u istom okrugu. Glavno je odredište za turiste koji posećuju tradicionalna seoska mesta, čajane i mnoge istorijske zgrade okruga Kotsvold.

Pročitajte još: Pet razloga zašto treba videti Milano: Šoping, galerije i oso buko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva (@_e_v_i_n_k_a_)

Crkva Svete Marije je saksonska crkva i ubrojana je u vrh tri kategorije nasledstva. Uz crkvu se nalazi seoska osnovna škola sagrađena sredinom 19. veka. Godine 2015. školu je pohađalo 43 učenika u dva odeljenja. Na zapadnoj strani sela nalazi se baptistička crkva Arlington.

Pročitajte još: Pet najluđih prevoznih sredstava u svetu, a jedno je SRPSKI izum (VIDEO)

U ovom selu možete videti kuće iz 17. veka, kamene kolibe sa strmim krovovima. Najveća zgrada je zgrada suda, sagrađena 1633. godine.

U ovom selu se često snimaju filmovi

Film "Dnevnik Bridžit Džouns" je sniman u ovom selu.

 PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas