· · Komentari: 0
ODMOR

IPAK NAM STIŽE TOPLO LETO: Na vreme isplanirajte gde i kako ćete se odmoriti i rashladiti

Isplanirajte odmor na vreme

1624088536_GLAVNA-Delta-Marriot-PR3--1-.jpeg
Foto: 1 A travel

Na svega dvadesetak kilometara od centra predivnog i vrlo interesantnog Bodruma, a nedaleko od mesta Yalikavak, ušuškan na šumovitom brežuljku koji je davno zaronio u Egejsko more, nalazi se Delta Hotels Marriott Bodrum 5*, hotel sa fascinantnim pogledom na plavetno more i mali zaliv u kome se nalazi, otvoren je 2000. godine, a renoviran poslednji put 2018.

Foto: 1 A travel

Za romantičan odmor u paru, za relaksaciju sa najboljom prijateljicom ili za kvalitetan, zabavan i sadržajan porodični odmor, u kome će svi članovi podjednako uživati, koristeći mnogobrojne ponude hotela, prema svojim interesovanjima. Jednom rečju, odličan, Delta Hotels Marriott Bodrum 5* , izuzetno prostran kompleks sa vrlo šarenolikom ponudom animacije u toku dana i večeri, sportskim sadržajima, kulinarskim iznenađenjima…

Foto: 1 A travel

Delta Hotels Marriott Bodrum 5*  je velelepan, prostran hotelski kompleks koji osim 200m duge plaže sa žuto-zlatnim, sitnim peskom, ima i ponton dug 150m, zatim četiri bazena, od kojih jedan ima i dva tobogana sa pogledom na more.  Hotel poseduje i bazen za najmlađe goste, a uz brojne sportske aktivnosti, i deci, a i odraslima, ponestaće vremena za sve zanimacije kojima bi poželeli da se bave.

Foto: 1 A travel

Za decu, osim dečijeg bazena, hotel nudi i mini klub, gde se klinci i klinceze, uzrasta od 4 do 12 godina mogu zabaviti dok je sunce najjače ili dok se roditelji na kratko opuštaju uživajući u čarima spa i velnes centra koji se nalazi u sklopu hotela , a obuhvata besplatno korišćenje saune i turskog kupatila. Roditelji i naveče mogu imati par minuta jedno za drugo, dok deca pevaju i đuskaju u Mini disko klubu. Bićete oduševljeni uslugom u ovom hotelu, jednako koliko i ambijentom, ukusnim obrocima, i prirodnim okruženjem u kom je smešten. 

Foto: 1 A travel

All inclusive usluga nudi veliki izbor mogućnosti u pogledu hrane i pića, pa pored glavnog, postoji i a la carte restorana, kao i dečiji meni u okviru ponude glavnog restorana. Gosti se mogu upoznati sa specijalitetima nacionalne kuhinje, ali i ostati dosledni klasičnom, internacionalnom meniju, ukoliko tako više vole. Svakako, gastronomski užitak je neizbežan. 

Foto: 1 A travel

Osim toga, hotel ima nekoliko barova, od kojih i jedan na plaži, gde gosti mogu potražiti osveženje, kafu ili neku vrstu užine između glavnih obroka, a istovremeno uživati u pogledu na more koje svetluca pod zracima sunca ili svetlošću mesečine.  

Foto: 1 A travel

Delta Hotels Marriott Bodrum 5*  vam omogućava da se u ležernoj atmosferi odmorite, daleko od gradske vreve i užurbanosti svakodnevnice, jer se nalazi u malom i šarmantnom primorskom krajoliku. Centar Bodruma  je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.
 
Posetite Delta Hotels Marriott Bodrum 5* i nećete se pokajati, jer vam ništa neće nedostajati. Nedostajaće vam samo pogled iz hotelske sobe kada se budete vratili svojoj kući.

Ako vam je slobodno vreme najvredniji resurs, uštedite ga i rezervišite mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi „1 A Travel“, putem online rezervacije, bez posete agenciji. Sve eventualne nedoumice možete rešiti pozivom kontakt centra na 011/655 78 00. 
 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.