· · Komentari: 0
ODMOR

ODMOR U ŠARM EL ŠEIKU SA DVOJE DECE: Već od sredine juna možete posetiti ovaj izuzetni hotel

Budite iskreni, svi želimo da odaberemo nabolji hotel za svoj novac i da osim u lepoj plaži, uživamo i u svim drugim blagodetima odmora u hotelu: od komfornih soba i ljubaznog osoblja, preko ukusne i pažljivo servirane hrane, do zabavnih sadržaja poput bazena, animacije, sportskih aktivnosti i šopinga.

1622539306_Rixos-Premium-Seagate-GLAVNA-3.jpeg
Foto: promo

Ako ste zaista bili iskreni, a birate destinaciju na istoku Egipta, Šarm El Šeik i uz to bi vam izuzetno značilo da odaberete hotel koji ima akciju „2 dece gratis“ https://www.1atravel.rs/specialcategory/dvoje-dece-gratis/, onda naša preporuka ide za hotel Rixos Premium Seagate 5*.

Ovaj izuzetni hotel, iz ništa manje izuzetnog lanca, svetski poznatog po kvalitetu, nalazi se u mestu Nabq Bay, na samo 200 m udaljenosti od centra i oko 9 km od aerodroma. Upravo zbog ovakve lokacije, hotel se preporučuje svima koji su isplanirali aktivan odmor. Ipak, ni onima kojima je želja da imaju u okviru hotelskog kompleksa baš sve, neće nedostajati baš ništa, jer su gostima na raspolaganju glavni i još 7 a la carte restorana, 9 barova, 7 bazena i Spa centar. Jednako se mislilo i na najmlađe, koji se mogu zabavljati u Rixi Kids klubu, na dečijem bazenu, u mini disku ili na bezbroj drugih načina osmišljenih od strane tima animatora.

Foto: promo

Rixos Premium Seagate 5* ima plažu dugu 320 m, od kojih je jedan manji deo, pod koralnim grebenom, prava poslastica za zaljubljenike u podvodni svet, dok je onaj veći deo lepo uređena kupališna zona postepenog ulaza i sa pontonom dugim 850 m. Nije na odmet poneti obuću za kupanje.

Foto: promo

Sve sobe u hotelu poseduju balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi Internet, sef, mini bar, ketler, fen za kosu… Mogu biti sa pogledom na bazen ili na baštu. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive i podrazumeva čak i hranu za bebe. Osim odličnog glavnog restorana, tu su brojni a la carte restorani različitih svetskih kuhinja, kao i dosta barova različitih tematskih usmerenja.

Foto: promo

Svi bazeni u hotelu se greju u toku zimske sezone, ali imajte na umu da je već sad u Šarm El Šeiku  pravo pravcato leto i da zima nikad nije zaista zima. Početkom juna, kada će poleteti prvi čarter, tamo vas čeka leto u svom punom sjaju. Osim bazena, tu je i 16 tobogana u okviru Rixos Adventure parka, kao i mnogobrojni drugi sadržaji iz sfere sporta i rekreacije. Za one kojim je draže opuštanje, tu je fenomenalan Spa centar u kojem gosti mogu uživati blagodeti saune, turskog i parnog kupatila, đakuzija i fitnes centra. Nakon takvog ugođaja, Vitamin bar je tu da to zaokruži u veličanstvenost opuštanja.

Foto: promo

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najbolji hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Šarm El Šeik. Kao i svake godine do sada, Egipat i Turska  su destinacije za koje garantujemo da će vam ostati u pamćenju kao najlepša letovanja. Ukoliko Vam je udobnije i osećate se sigurnije, možete napraviti rezervaciju i online preko našeg sajta koji se diči time što štedi vreme, nepotrebno rasipanje štampanog papira i smanjuje nepotrebne rizične kontakte za vreme situacije u kojoj se nalazimo. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.