Oglas
· · Komentari: 0
LETO 2021.

Raj otvara vrata za turiste: Sejšeli vakcinisali sve zaposlene u turizmu

Sejšeli su najavili da će se otvoriti za međunarodne posetioce od 25. marta.

1615885877_seychelles.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Rajska ostrva u Indijskom okeanu će jedino zahtevati od turista da donesu negativan PCR test koji ne sme da bude stariji od 72 sata. Neće postojati karantin niti će biti ograničenja kretanja, a neće biti potrebna ni potvrda o vakcinaciji.

Pročitajte još: SAZNAJEMO: Svi zaposleni u turizmu će morati da budu vakcinisani?

Od posetilaca će se i dalje zahtevati da se pridržavaju mera zaštite javnog zdravlja, kao što je nošenje maski, držanja distance i redovnog pranja ruku.

Bez testa za Zanzibar
Putnicima koji se vraćaju sa Zanzibara više neće biti obavezan PCR test da bi ušli u avion "Katar ervejza". Takođe, PCR test nije potrebno raditi ni na ostalim destinacijama u Tanzaniji.

Posetioci će imati pristup svim zajedničkim prostorijama u hotelima: barovima, bazenima, spa centri i dečijim klubovia, a sve je to ranije bilo zabranjeno.

I dalje je zabranjen dolazak turitima iz Južne Afrike

Pročitajte još: Početak aranžmana "odmor u karantin vili" je uspešan: Da li biste letovali u "zlatnom kavezu" za 2.000 evra?

Međutim, neće svi turisti moći da posete Sejšele. I dalje ostaju zaključani za posetioce iz Južne Afrike, gde se pojavio novi soj koronavirusa.

Otvaranje Sejšela nastupilo je posle "agresivne kampanje vakcinacije" koju je sprovela vlast.

- Kampanja vakcinacije je bila prilično uspešna i učini smo sve što je u našoj moći kako bi osigurali zaštitu stanovništva. Sada smo stigli do tačke postepenog ekonomskog oporavka - rekao je Silvestre Radegoide, ministar spoljnih poslova i turizma.

Pročitajte još: Američka blogerka u Beogradu: Tamara je razlog zašto sam sanjala da dođem u Srbiju! (VIDEO)

Ekonomija Sejšela kraj istočne obale Afrike zasniva se na turizmu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas