· · Komentari: 0
EGZOTIKA

Ova zemlja ŠIRI RUKE turistima, daju BESPLATAN PCR TEST, Rusi već šalju ZAHTEV ZA LETOVE

Huan Karlos Garsija Granda, kubanski ministar turizma, obećao je svim turistima besplatan PCR test.

1595943121_Kuba.jpg
Foto: Piksabej

Kuba se ne nalazi na spisku zemalja koje EU smatra bezbednim, ali osmislili su način kako da privuku strane turiste i tako oporave ekonomiju.

Pročitajte još: Naredne godine se PUTUJE U SVEMIR! Napravljen i HOTEL koji će primati turiste - evo CENE I JELOVNIKA

Strani turisti koji sada mogu da posete obalu i odsednu u hotelima poseduju sertifikate prema utvrđenim bezbednosnim i zdravstvenim protokolima, ali ne mogu da se kreću unutar ostrva.

- Svim turistima  pružićemo besplatan PCR test, a u svakom hotelu postoje lekar, medicinska sestra i epidemiolog na usluzi - kaže Huan Karlos Garsia Granada, ministar turizma.

Iz Rusije stigao zahtev za nedeljne letove.

Granda veruje da će se turizam na ovom ostrvu potpuno opraviti tek 2022. godine i vratiti na početnu tačku. Veliki broj turista stizao je iz Kanade, a ova zemlja je produžila zabranu putovanja do 31. avgusta. U isto vreme je Rusija, odakle isto dolazi dosta turista, stavila ovu zemlju na listu sigurnih država. Iz Rusije je, čak, stigao i zahtev za uspostavljanjem nedeljnih letova ka Kubi.

Pročitajte još: Jeste li čuli za UBUD VILE? Dan u njima košta 1.000 evra, a ponuda je neverovatna (Foto/Video)

- Situacija u međunarodnom turizmu je nestabilna i veoma neujednačena, pa je teško prognozirati šta će biti sa evropskim turistima - zaključio je Granda. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.