· · Komentari: 0
VR UREĐAJI

HTC VIVE Cosmos: Nikada realnija virtuelna stvarnost

VIVE Cosmos linija proizvoda predstavljaju najsvestraniji VR uređaj do sada prilagođen potrošačima koji upravo otkrivaju VR, ali i zahtevnim poslovnim korisnicima

Vive-Cosmos.jpg
Foto: Promo

Najnovija linija VR proizvoda iz kompanije HTC zaljubljenicima u virtuelnu realnost donosi novi pogled na svet! Nova serija uređaja VIVE Cosmos donosi tri nova proizvoda i tri nove modularne prednje ploče koja proširuju njihovu funkcionalnost - VIVE Cosmos Play, VIVE Cosmos Elite i VIVE Cosmos XR

VIVE Cosmos
VIVE Cosmos sa šest kamera nudi dodatno vertikalno praćenje i horizontalno praćenje pomoću dve dodatne kamere. VIVE Cosmos karakterišu sve ergonomske, vizuelne i modularne funkcionalnosti kao i kompatibilnost sa bežičnim adapterom.

Reč je o prilagodljivom VR sistemu baziranom na PC-u, koji tokom vremena može rasti sa kupcima menjajući prednju ploču uređaja, istovremeno pružajući impresivne vizuelne efekte i udobnost svih uređaja VIVE Cosmos linije.

Pročitajte još: Odzvonilo aplikaciji TikTok: YouTube spremio novu platformu - YouTube Shorts

- VIVE Cosmos je zaista naš najsvestraniji uređaj do sada. Od potrošača koji upravo otkrivaju VR do zahtevnog poslovnog korisnika, VIVE Cosmos nudi izvanredan kvalitet, udobnost i mogućnost evoluiranja VR i XR putovanja tokom vremena - od promene prednjih ploča do dodavanja opcija kao što je bežična konekcija - tvrdi Yves Maître, izvršni direktor kompanije HTC. 

Pročitajte još: Oprez! Mladi, usred korone, prilaze starijima i KAŠLJU IM U LICE, potom sve objave na internetu

Svi VIVE Cosmos uređaji dizajnirani su sa nizom funkcija koje nude vodeće performanse i kvalitet izrade, bez obzira na model ili početak vašeg VIVE Cosmos putovanja. Uz VIVE Cosmos zamenljive modularne ploče, korisnici od svog VR uređaja vremenom mogu dobiti više. Buduće nadogradnje u funkcionalnosti i performansama su jednostavne kao i promena prednje ploče.

VIVE Cosmos Elite


Foto: Promo

VIVE Cosmos Elite spaja performanse eksternog praćenja zajedno sa fleksibilnošću tehnologije praćenja iznutra ka spolja, kako bi udovoljio potrebama najzahtevnijih ljubitelja VR zabave.

Koristeći tehnologiju Lighthouse bazne stanice, korisnici će moći da dožive snagu i preciznost SteamVR praćenja. VIVE Cosmos Elite takođe podržava VIVE-ov ekosistem periferija uključujući Vive Tracker, pružajući slobodu kontrole bez presedana za upravljanje u VR-u i bežični adapter za nesmetano iskustvo kretanja tokom VR iskustva.

VIVE Cosmos Elite je napravljen za precizne igračke naslove kao što su Pistol Whip, Superhot i Audica, kao i za multiplayer VR naslove kao što je Battlewake.

VIVE Cosmos XR


Foto: Promo

VIVE Cosmos XR je najvljivana prednja ploča za modularni VIVE Cosmos koja po prvi put donosi visokokvalitetne XR prolazne kamere. Debitujući u Q2,  VIVE Cosmos XR  omogućava skoro kompletno prolazno vidno polje koje koristi većinu VR ekrana (do 100 stepeni) za integrisanje stvarnog i virtuelnog sadržaja.

Pročitajte još: Facebook vam je blokirao objave o korona virusu? Nije problem u vašem uređaju, evo o čemu je reč!

Sa visokokvalitetnim prolaznim kamerama, VIVE Cosmos XR  kombinuje oštar pogled na slojeve stvarnog sveta, koji se neprimetno spajaju sa virtuelnim. 

VIVE Cosmos Play


Foto: Promo

VIVE Cosmos Play otvara vrata novim VR korisnicima, čineći ulazak u VR lakšim nego ikada pre. VIVE Cosmos Play koristi praćenje iznutra ka spolja sa četiri kamere za pokretanje korisnika na njihovom VR putu i ​​vremenski raste kako bi zadovoljio njihove potrebe.

Pročitajte još: Lažnim vestima se staje na put: Evo koje su prve na udaru!

VIVE Cosmos Play idealan je za početak VR avanture i aplikacije kao što je Viveport Video, Angry Birds VR: Isle of Pigs, The Curious Tale of the Stolen Pets, i A Fisherman’s Tale.

Za poslovna ili muzejska okruženja, VIVE Cosmos Play nudi povoljnu VR opciju za javna VR iskustva, jednostavnu za upotrebu.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.