Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
VR УРЕЂАЈИ

HTC VIVE Cosmos: Никада реалнија виртуелна стварност

VIVE Cosmos линија производа представљају најсвестранији VR уређај до сада прилагођен потрошачима који управо откривају VR, али и захтевним пословним корисницима

Vive-Cosmos.jpg
Фото: Промо
Oglas

Најновија линија VR производа из компаније HTC заљубљеницима у виртуелну реалност доноси нови поглед на свет! Нова серија уређаја VIVE Cosmos доноси три нова производа и три нове модуларне предње плоче која проширују њихову функционалност - VIVE Cosmos Play, VIVE Cosmos Elite и VIVE Cosmos XR

VIVE Cosmos
VIVE Cosmos са шест камера нуди додатно вертикално праћење и хоризонтално праћење помоћу две додатне камере. VIVE Cosmos карактеришу све ергономске, визуелне и модуларне функционалности као и компатибилност са бежичним адаптером.

Реч је о прилагодљивом VR систему базираном на PC-у, који током времена може расти са купцима мењајући предњу плочу уређаја, истовремено пружајући импресивне визуелне ефекте и удобност свих уређаја VIVE Cosmos линије.

Прочитајте још: Одзвонило апликацији ТикТок: YоуТубе спремио нову платформу - YоуТубе Схортс

- VIVE Cosmos је заиста наш најсвестранији уређај до сада. Од потрошача који управо откривају VR до захтевног пословног корисника, VIVE Cosmos нуди изванредан квалитет, удобност и могућност еволуирања VR и XR путовања током времена - од промене предњих плоча до додавања опција као што је бежична конекција - тврди Yves Маître, извршни директор компаније HTC. 

Прочитајте још: Опрез! Млади, усред короне, прилазе старијима и КАШЉУ ИМ У ЛИЦЕ, потом све објаве на интернету

Сви VIVE Cosmos уређаји дизајнирани су са низом функција које нуде водеће перформансе и квалитет израде, без обзира на модел или почетак вашег VIVE Cosmos путовања. Уз VIVE Cosmos заменљиве модуларне плоче, корисници од свог VR уређаја временом могу добити више. Будуће надоградње у функционалности и перформансама су једноставне као и промена предње плоче.

VIVE Cosmos Elite


Фото: Промо

VIVE Cosmos Elite спаја перформансе екстерног праћења заједно са флексибилношћу технологије праћења изнутра ка споља, како би удовољио потребама најзахтевнијих љубитеља VR забаве.

Користећи технологију Lighthouse базне станице, корисници ће моћи да доживе снагу и прецизност SteamVR праћења. VIVE Cosmos Еlite такође подржава VIVE-ов екосистем периферија укључујући Виве Трацкер, пружајући слободу контроле без преседана за управљање у VR-у и бежични адаптер за несметано искуство кретања током VR искуства.

VIVE Cosmos Elite је направљен за прецизне играчке наслове као што су Pistol Whip, Superhot и Audica, као и за multiplayer VR наслове као што је Battlewake.

VIVE Cosmos XR


Фото: Промо

VIVE Cosmos XR је највљивана предња плоча за модуларни VIVE Cosmos која по први пут доноси висококвалитетне XR пролазне камере. Дебитујући у Q2,  VIVE Cosmos XR  омогућава скоро комплетно пролазно видно поље које користи већину VR екрана (до 100 степени) за интегрисање стварног и виртуелног садржаја.

Прочитајте још: Фацебоок вам је блокирао објаве о корона вирусу? Није проблем у вашем уређају, ево о чему је реч!

Са висококвалитетним пролазним камерама, VIVE Cosmos XR  комбинује оштар поглед на слојеве стварног света, који се неприметно спајају са виртуелним. 

VIVE Cosmos Play


Фото: Промо

VIVE Cosmos Play отвара врата новим VR корисницима, чинећи улазак у VR лакшим него икада пре. VIVE Cosmos Play користи праћење изнутра ка споља са четири камере за покретање корисника на њиховом VR путу и ​​временски расте како би задовољио њихове потребе.

Прочитајте још: Лажним вестима се стаје на пут: Ево које су прве на удару!

VIVE Cosmos Play идеалан је за почетак VR авантуре и апликације као што је Viveport Video, Angry Birds VR: Isle of Pigs, The Curious Tale of the Stolen Pets, и A Fisherman’s Tale.

За пословна или музејска окружења, VIVE Cosmos Play нуди повољну VR опцију за јавна VR искуства, једноставну за употребу.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas